Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 04, 2011 21:09 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

Jestem.

Mru

PS A skad sie wzielo Twoje imie?
Ladne. Oryginalne.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw maja 05, 2011 10:09 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

W sumie to nie wiem skąd moje imię... Dała mi je moja tymczasowa Duża, a aktualna Duża powiedziała, że nie będzie zmieniać...
Powiedziała, że zapyta ;) I mówi, że jej się bardzo "Mru" podoba, takie... kocie :?
Duża w pracy, a ja się w domku sam lenię... Ale o 6 rano obudziłem ją na głaski i nawet mi się udało :mrgreen:

miaucześć ;)
Badylek sam w domu
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Czw maja 05, 2011 10:12 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

caldien pisze:W sumie to nie wiem skąd moje imię... Dała mi je moja tymczasowa Duża, a aktualna Duża powiedziała, że nie będzie zmieniać...
Powiedziała, że zapyta ;) I mówi, że jej się bardzo "Mru" podoba, takie... kocie :?
Duża w pracy, a ja się w domku sam lenię... Ale o 6 rano obudziłem ją na głaski i nawet mi się udało :mrgreen:

miaucześć ;)
Badylek sam w domu

A mi się bardzo podoba Twoje imię, jest takie oryginalne, nie to, co moje...
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw maja 05, 2011 10:16 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

MaryLux pisze:
caldien pisze:W sumie to nie wiem skąd moje imię... Dała mi je moja tymczasowa Duża, a aktualna Duża powiedziała, że nie będzie zmieniać...

miaucześć ;)
Badylek sam w domu

Inka

Czy ja wiem czy takie nieoryginalne. Nie znam żadnej innej Ineczki, moja Duża też nie, więc dla nas jesteś najwyjatkowszą z Ineczek! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Czw maja 05, 2011 10:21 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

caldien pisze:
MaryLux pisze:

miaucześć ;)
Badylek sam w domu

Inka

Czy ja wiem czy takie nieoryginalne. Nie znam żadnej innej Ineczki, moja Duża też nie, więc dla nas jesteś najwyjatkowszą z Ineczek! :1luvu:

:oops: :oops: :oops:
A ja sobie to imię sama wybrałam, bo jak tylko zamieszkałyśmy razem, to mi Duża przeczytała "Pamiętnik Babuni" cioci caty. I tam było opowiadanie o czarnej kotce cioci, która była właśnie Inką.

MaryLux

Post » Czw maja 05, 2011 10:21 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

Cześć Badylku.
U nas zimno, Duża w pracy marznie.
Haker też sam w domu

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Czw maja 05, 2011 14:27 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

Dorota pisze:Jestem.

Mru

PS A skad sie wzielo Twoje imie?
Ladne. Oryginalne.

Zacytuję odpowiedź DT:
"Badyl imię dostał z powodu długich nóg. Teraz uważam, że cały jest dość duży, ale na początku dostrzegałam tylko długie nogi. :)"

W sumie dosyć długie łapki ma... Ale on cały jest spory ;)
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Czw maja 05, 2011 17:57 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

Badylku, a kto u Was ma mieszkać? Bardzo jestem ciekawa. I co siku, które miało być badane? Jak się czujesz?
Fasolka wypytująca Przyjaciela :kotek:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw maja 05, 2011 19:45 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

Przyjechać do nas ma czarny kolega Mroczek z tego wątku: viewtopic.php?f=13&t=119375
Jedzie z daleka i teraz czekamy na wielki transport :ok:
A moje sioo podobno będziemy wyciskać w weekend u weterynarza :evil: Nie podoba mi się ta myśl :evil:

A czuję się dobrze, Fasolko, właśnie poluję na Dużą, nudziłem się cały dzień to teraz ma za swoje :twisted:

Hakerku, Duża twoja już wróciła?

hiperaktywny wieczornie Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Czw maja 05, 2011 19:50 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

Duża Hakera wróciła.
A kuku :lol: dzisaj ja tak laicikowo w pracy, tylko parę godzinek u córki w firmie pomagałam
Haker dzisaj nie ma ochoty na zabawę, śpi.
Coś czuję, że w nocy się uaktywni.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt maja 06, 2011 11:04 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

Miaudobry :) Pobrykamy?
Inka

MaryLux

Post » Pt maja 06, 2011 11:55 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

Badylku co robisz.
Obserwujesz obcego?
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pt maja 06, 2011 12:57 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

Witajcie!
Właśnie się wygrzewam w plamach słońca na łóżku Dużej, wcześniej pilnowałem świata z parapetu okna w dużym pokoju(dopóki tam było słoneczko).
Ależ, Ineczko, zapraszam na brykanie :)
Obcego jeszcze nie ma, i Duża jeszcze nie wie kiedy będzie...

rozleniwiony Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pt maja 06, 2011 20:46 Re: Badylek - kocur z jatrogennym zespolem Cushinga. Co robić?

caldien pisze:Przyjechać do nas ma czarny kolega Mroczek z tego wątku: viewtopic.php?f=13&t=119375
Jedzie z daleka i teraz czekamy na wielki transport :ok:
A moje sioo podobno będziemy wyciskać w weekend u weterynarza :evil: Nie podoba mi się ta myśl :evil:
A czuję się dobrze, Fasolko, właśnie poluję na Dużą, nudziłem się cały dzień to teraz ma za swoje :twisted:
hiperaktywny wieczornie Badylek

Trzymaj się, Badylku, będzie dobrze z tym wyciskaniem.
A tego czarnego kolegę Mroczka pozdrów od
czarnej Fasolki Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]