Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
caldien pisze:W sumie to nie wiem skąd moje imię... Dała mi je moja tymczasowa Duża, a aktualna Duża powiedziała, że nie będzie zmieniać...
Powiedziała, że zapytaI mówi, że jej się bardzo "Mru" podoba, takie... kocie
![]()
Duża w pracy, a ja się w domku sam lenię... Ale o 6 rano obudziłem ją na głaski i nawet mi się udało![]()
miaucześć
Badylek sam w domu
MaryLux pisze:caldien pisze:W sumie to nie wiem skąd moje imię... Dała mi je moja tymczasowa Duża, a aktualna Duża powiedziała, że nie będzie zmieniać...
![]()
Duża w pracy, a ja się w domku sam lenię... Ale o 6 rano obudziłem ją na głaski i nawet mi się udało![]()
miaucześć
Badylek sam w domu
A mi się bardzo podoba Twoje imię, jest takie oryginalne, nie to, co moje...
Inka
caldien pisze:MaryLux pisze:caldien pisze:W sumie to nie wiem skąd moje imię... Dała mi je moja tymczasowa Duża, a aktualna Duża powiedziała, że nie będzie zmieniać...
![]()
miaucześć
Badylek sam w domu
A mi się bardzo podoba Twoje imię, jest takie oryginalne, nie to, co moje...
Inka
Czy ja wiem czy takie nieoryginalne. Nie znam żadnej innej Ineczki, moja Duża też nie, więc dla nas jesteś najwyjatkowszą z Ineczek!![]()
Dorota pisze:Jestem.
Mru
PS A skad sie wzielo Twoje imie?
Ladne. Oryginalne.
caldien pisze:Przyjechać do nas ma czarny kolega Mroczek z tego wątku: viewtopic.php?f=13&t=119375
Jedzie z daleka i teraz czekamy na wielki transport![]()
A moje sioo podobno będziemy wyciskać w weekend u weterynarzaNie podoba mi się ta myśl
![]()
A czuję się dobrze, Fasolko, właśnie poluję na Dużą, nudziłem się cały dzień to teraz ma za swoje![]()
hiperaktywny wieczornie Badylek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości