Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 04, 2011 20:09 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Pamir - to przyjedź do nas (o ile nam w mordę na dzińdybry nie dasz). My czasem z dużom możemy wyjść na trawe. Se zwiedzamy, włazimy za taki fajny domek z drzewem i ganiamy motyle. Normalnie spoko luzik... :wink:

Ja pierdziu - ale czajnik cudo, no ukradnę, cholera, polecę i ukradnę - Duża :1luvu: :1luvu: :1luvu:. Ewentuell jak można takie cóś zakupić drogą kupna i mnie wysłać to ja jezdem chętna na maxa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro maja 04, 2011 20:11 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Asia_Siunia pisze:

Ja pierdziu - ale czajnik cudo, no ukradnę, chor\lera, poece i ukradne - Duża :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tez tak mialam jak go zobaczylam na car boocie, czyli coniedzielnym targu pierdol. Ludzie podjezdzaja i sprzedaja pierdoly, ktorych juz nie chca a szkoda im wyrzucic. Za fontanne dla kotow dalismy 3 funy (stargowalam z 3.50 :ryk: ) a za czajnik nie powiem ile bo az samej mi sie w to wierzyc nie chce

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Śro maja 04, 2011 20:11 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Zulus kurde ja sam jestem niebjeski, no niebjesko - dymny niby, to rozumisz czego siem bojem - ale hehehe Duża myśli że bendem grzecznym kotkiem i siem dogadam z tym niebjeskim :evil: byle z michy nie wyżerał i nie latał jak gupek po hacie
Pamir kurde Ty jesteś niebjeski może nas ziomal chcom skumplować kurde no :evil: zobaczymy w sobotem
Komandos aleś dał czadu 8O michem Ci przewalom zobaczysz
to niby do picia te rybki? wolałbym do jedzenia :lol:
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro maja 04, 2011 20:14 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Hłopaki taki siem zrobił wybór mieszkań, rze teras czeba obgadać gdzie lepiej - heh gdzie mnie w morde nie dadzom, ja to czasem w ryj dać moge dać :D ale tylko czasem, a trawy nie lubjem, czasem w puszorkah idziemy na Barbarkem do lasó ale tam jest OKROPNIE, ja lubjem dom i balkon i suońce..ale może jak bes puszorków mnie wypuszczą, to będzie fajniej bo puszory straszne są brr..
Emir - może nas hcom skumplować, ja jestem niebieski ale nie baba, no huop tesz jusz nie ale jestem niebieski, mojej siem podobam..

A czajnik i fontanna zarąbiste!!
Futryna też :ryk:

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Śro maja 04, 2011 20:18 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

ahnija pisze:Hłopaki taki siem zrobił wybór mieszkań, rze teras czeba obgadać gdzie lepiej - heh gdzie mnie w morde nie dadzom, ja to czasem w ryj dać moge dać :D ale tylko czasem, a trawy nie lubjem, czasem w puszorkah idziemy na Barbarkem do lasó ale tam jest OKROPNIE, ja lubjem dom i balkon i suońce..ale może jak bes puszorków mnie wypuszczą, to będzie fajniej bo puszory straszne są brr..
Emir - może nas hcom skumplować, ja jestem niebieski ale nie baba, no huop tesz jusz nie ale jestem niebieski, mojej siem podobam..

A czajnik i fontanna zarąbiste!!
Futryna też :ryk:

O ile czajnik i fontannę to bym chciała to futrynę choć wymiata ... niekoniecznie :wink: :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro maja 04, 2011 20:21 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Zulus kurde ja niebjeski pers jestem to rozumisz, postrach weteryniarzy, jak mię widzą to gadają o znowu ten niebjeski, nawet żem sobje listem zrobił tych co zaliczyli ode mię z liścia do krwi :mrgreen: a w Szczecinku to jeden siem mję bał bo jak żem go widział same łapy mi latały i zembami też ode mię dostał :mrgreen: wszendzie gdzie żem mijeszkał wety siem mię bali :mrgreen: mówiom, że niebjeskie persy som złe no nawet groźne psy rasy york dupom trzensom jak mję widzą
Duże mję zeznała w sobotem idem poznac ziomala Pamira, może siem dogadamy jak żarcie bendzie dobre no
Emir

PearlRain

Post » Śro maja 04, 2011 20:22 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

A ileż ciężkiej kociej pracy odcisnęło się na tejże futrynce!
(matko - ja w pracy jestem, nie podkablujcie mnie, że zamiast jakieś papiery przekładać ja na forum się wygłupiam) :twisted: :twisted:

ahnija

Post » Śro maja 04, 2011 20:25 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Emir, Emir ziom, zobaczem Ciem w rejalu!!
Moja nic nie powiedziała, do pracy poszła - podobno.., na pełżota wsiadła i pojehała a duży z roboty wrócił i nic tylko siedzi i czyta te swoje fora i tesz nic nie muwi..
Taka niespodzianka niby..
Ale czad, że siem spotkamy, no ja lubjem bjegać po domu a Ty nie lubisz? Jem jakiegoś Rojala suhego i jakieś mokre szaszetki z Aldika :roll: :roll:
Ale jestem nakręcony, hyba do soboty nie pujdem spać!
Pamir

ahnija

Post » Śro maja 04, 2011 20:27 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Komandos usiadl ogon walnal nonszalancko obok i dumnie wypial piers. Dwa lata pracy kosztowala go ta futryna i jest idealna!

Duza siem czepia. Cale szczenscie jest Duzy i tlumaczy, ze taka futryna jest niezbendna do prawidlowego rozwoju rozumku takiego dzielnego kota jak ja.
Komandos

Mary_Poole

Post » Śro maja 04, 2011 20:28 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

ahnija pisze:A ileż ciężkiej kociej pracy odcisnęło się na tejże futrynce!
(matko - ja w pracy jestem, nie podkablujcie mnie, że zamiast jakieś papiery przekładać ja na forum się wygłupiam) :twisted: :twisted:

e tam papiery kto by się nimi przejmował, ważne że masz internet :wink:
a te zepsute drzwi od łazienki to też ciezka harówka Komandosa :ryk:

Pamir ja mogem zdaniem Dużej jeść tylko Intestinal, bjeganie w moim wjeku ziom zobaczymy, jak se po mordzie nie damy bendzie luks, wyśpij siem ziom lepiej
Emir

PearlRain

Post » Śro maja 04, 2011 20:29 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

ahnija pisze:Emir, Emir ziom, zobaczem Ciem w rejalu!!
Moja nic nie powiedziała, do pracy poszła - podobno.., na pełżota wsiadła i pojehała a duży z roboty wrócił i nic tylko siedzi i czyta te swoje fora i tesz nic nie muwi..
Taka niespodzianka niby..
Ale czad, że siem spotkamy, no ja lubjem bjegać po domu a Ty nie lubisz? Jem jakiegoś Rojala suhego i jakieś mokre szaszetki z Aldika :roll: :roll:
Ale jestem nakręcony, hyba do soboty nie pujdem spać!
Pamir

Ja mialem kolege raz. Flafi siem nazywal. Taki rudy, ale fajny. Razem biegalismy, w wannie my razem siedzieli, za pilkom ganiali i turlali siem. Ale go zabrali. Kiedys wstawie jego zdjencie.
Komandos

Mary_Poole

Post » Śro maja 04, 2011 20:32 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

PearlRain pisze:e tam papiery kto by się nimi przejmował, ważne że masz internet :wink:
a te zepsute drzwi od łazienki to też ciezka harówka Komandosa :ryk:

O tych drzwiach to lepiej juz zapomniec, kilka miesiecy skakania na nie zajelo mu tak ich wykoslawienie, ze nie da sie ich porzadnie zamknac. Wczoraj znowu sie dobral do ppaieru toaletowego i podarl rolke w strzepy. TZ posprzatal - w koncu to jego kot i on go tak rozpiescil.

Mary_Poole

Post » Śro maja 04, 2011 21:13 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Komandos, czaaaad! Chopie, ty to umisz, no chopie, ta futryna, no czaaad...
m&m
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw maja 05, 2011 8:54 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

a moja Duża w takim czymś ciastka howa :mrgreen:

Obrazek

PearlRain

Post » Czw maja 05, 2011 9:19 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Ale fajne coś na ciastka :)
Obrazek