Marzenia11 pisze:smarti pisze:oczywiście wraz z kotami zapraszam do siebie dowolną ilość kotołapaczy uczestniczących w kotoprzewozie![]()
![]()
![]()
tia...tylko ja osobiście wiem czym to grozi...
![]()
![]()
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" gosiaa pisze:Doczytałam i pogubiłam się ile kotów ma jechać ze Szczytna![]()
2 z problemami skórnymi
6 dorosłych
6 maluchów
mama i 4 maluchy
W sumie 19 kotówczy coś pokręciłam?
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" meksykanka pisze::(
Niestety Milunia miała straszny atak![]()
Dużo gorszy niż ten poprzedni.
Spała spokojnie na kanapie.
Rzucało nią tak strasznie jakby nią ktoś trzepał po kanapie - posiusiała się okropnie i zaśliniła...
Po tym wszystkim jest okropnie głodna.
Muszę jej teraz dać luminal.
Moja mała kotunia
Tak się cieszyłam ,że będzie dobrze ,a jednak atak wrócił.Zosiu trzymajcie się.meksykanka pisze::(
Niestety Milunia miała straszny atak![]()
Dużo gorszy niż ten poprzedni.
Spała spokojnie na kanapie.
Rzucało nią tak strasznie jakby nią ktoś trzepał po kanapie - posiusiała się okropnie i zaśliniła...
Po tym wszystkim jest okropnie głodna.
Muszę jej teraz dać luminal.
Moja mała kotunia

Zosia zazdrosna bo zawsze obok mnie a teraz ma małych rywali,Kasiu zakupiłam im dzisiaj sucha karmę,saszetki juniorki bo miałam tylko dla dorosłych i żwirek 10 i 5 l.Razem zapłaciłam 70 zł.Właśnie artyści urzędują w resztkach kwiatów. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości