.Moderator: Estraven
pomponmama pisze:Drogie siostry - poszukuję czarownicy z biustem w rozmiarze 38 G - mamy taką?
charm pisze:pomponmama pisze:Drogie siostry - poszukuję czarownicy z biustem w rozmiarze 38 G - mamy taką?
niestety mogę udostępnić tylko 28JJ....
pomponmama pisze:charm pisze:pomponmama pisze:Drogie siostry - poszukuję czarownicy z biustem w rozmiarze 38 G - mamy taką?
niestety mogę udostępnić tylko 28JJ....
ale ty przecież tyle nie masz
widziałam cię - chodzisz o własnych siłach
pomponmama pisze:A jak się widziałyśmy na marszu niemilczenia, to co? zostawiłaś w domu?
playbunny71 pisze:to albo by go wywiozl albo przejechal albo dal psu ktory tez nie lubi kotów i je zamecza
mmk pisze:Widzę, że wiele Czarownic ma problemyTrzymajcie się! Musi być lepiej!
playbunny71 pisze:to albo by go wywiozl albo przejechal albo dal psu ktory tez nie lubi kotów i je zamecza
Doczytuję z opóźnieniem.
Jeśli masz uzasadnione podejrzenie, że facet (czy ktokolwiek inny) może się tak zachować względem jakiejkolwiek żywej istoty, uciekaj póki jeszcze możesz! Nie ma tu znaczenie, czy "lubi" koty, czy ich "nie lubi". Jeśli ktoś jest bestią dla zwierząt, prędzej czy później będzie też bestią dla ludzi... Szczególnie, jeśli cała rodzinka jesta taka, bo wówczas to on ma sparcie, a nie Ty. Serio-serio. A zresztą znęcanie się nad zwierzętami jest przestępstwem, więc jeśli wiesz, że pies zamęcza koty pod okiem właściciela, to należałoby to zgłosić![]()
Może przesadziłam, ale mam alergię na takich delikwentów
jasdor pisze:A ja jadę w sobote do stolycyzginę, jak ciotka w Czechach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości