Moderator: Estraven

OKI pisze:kalair pisze:Koteczki dostaly wczoraj od JJ male pudelko po plytkach dvd. Lezlo i lezalo, az wysepily. Maja radoche, zwlaszcza, jak uda sie wsadzic lepek w pudelko, i oslepnac..Wszystkie to przeszly. A na pudelkowanie ktorejs sie wczoraj zebralo o dwunastej. Nie wiedzialam, ze jedno male pudelko moze narobic tyle halasu..
![]()
Kochanieńka, ja ostatnio się przekonuję, ile hałasu w nocy potrafi narobić ukradziony zmywak do garów![]()
Jak go dorwie szósteczka nienormalnych kotecków

kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Koteczki dostaly wczoraj od JJ male pudelko po plytkach dvd. Lezlo i lezalo, az wysepily. Maja radoche, zwlaszcza, jak uda sie wsadzic lepek w pudelko, i oslepnac..Wszystkie to przeszly. A na pudelkowanie ktorejs sie wczoraj zebralo o dwunastej. Nie wiedzialam, ze jedno male pudelko moze narobic tyle halasu..
![]()
Kochanieńka, ja ostatnio się przekonuję, ile hałasu w nocy potrafi narobić ukradziony zmywak do garów![]()
Hi hi.. moge sobie wyobrazic, ale wtedy to wina koteczkow! W takiej ilosci to wiesz..![]()
, to ja zostaję tutaj OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Kochanieńka, ja ostatnio się przekonuję, ile hałasu w nocy potrafi narobić ukradziony zmywak do garów![]()
Hi hi.. moge sobie wyobrazic, ale wtedy to wina koteczkow! W takiej ilosci to wiesz..![]()
Wiem, wiem. Chętnie się podzielę koteczkami

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, nfd i 12 gości