Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 30, 2011 8:29 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

PearlRain pisze:
Mary_Poole pisze:Pierdoly gadacie. Ekstra zarcie to nutella.
Komandos

Komandos :strach: :strach: :strach: normalnie z liścia bym Ci walnął za to

No nie no.... ty tesz?????
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Sob kwi 30, 2011 9:40 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Komandos żem stary nie znaczy, że jem byle co :evil: mienso, ryby czasem ser to jest dobre dla kota, a jak ponczka czy drożdżówkiem czasem siem wrzuci na ruszt to nie zaszkodzi
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie maja 01, 2011 11:16 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Duzi dzies byli. Wrocili z sukienkom, takimi co duza zbiera do nalewania do misek dla duzych. Hogata mowi, ze imbrys, takie cos do wierarki I cos dla nas. Dam znac co to...
Komandos

Mary_Poole

Post » Nie maja 01, 2011 12:21 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

co dostaliśta? bo ja żem w nocy dostał eskmisję z łóżka, żem spał koło dużej na mojej poduszce i podobno żem tak chrapał, że Duża spać nie mogła i wywaliła mję na moje łóżko, ale żem odczekał aż zaśnie i żem siem położył na mojej poduszce - rano coś Duża gadała, że spać nie mogła bo żem chrapał, no ja żem nie słyszał żadnego chrapania no
Emir

PearlRain

Post » Nie maja 01, 2011 12:25 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Emir, ja tesz chrapiem, tak muwi Durza. Ale ja z niom spać nie lubiem, bo to właśnie ona chrapie.
Emma
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Nie maja 01, 2011 12:35 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Duże oszukujom bo chcom mjeć całe łóżko dla siebie :evil: mówiem Ci Emma
Emir

PearlRain

Post » Pon maja 02, 2011 12:02 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Komandos mje ciekawość zjada co żeśta dostali no, dziś zmenczony jestem spałem całom noc muszem odpoczonc od tego spania
Emir

PearlRain

Post » Śro maja 04, 2011 14:54 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Duża coś mję gada, że mam siem poznać z jakimś niebieskim :evil: bendzie ze mnom mieszkał czy jaka zaraza? coś mje nie gra normalnie co za niebjeski kurde no, żeby nie nijebieska baba tylko i żeby mię nie wyżerał
Emir

PearlRain

Post » Śro maja 04, 2011 19:44 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

gadaj bo z nerwów wpier... Kefirowi.
M
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro maja 04, 2011 19:46 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

no zara, obfocic musimy. Duza tez cos se kupila, to pokazemy
Komandos

Mary_Poole

Post » Śro maja 04, 2011 20:01 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Kurde mówie wam co przez 10 dni miałem...ale jazda. Dużej sis zostawiła pod opieką jej mamy Salema. To bardzo dziwny, dziwniasty kot. Ma taki oczy jak to coś co po nim moje kochane ptaszorki latajom. Gówniarz ale....ja cie nie mogie...Z michy wsjo wyżerał nam jak przyszedł. Nikicie natłukł ale to tak, aż pióra furczały a Nikita wieśniak jeden zamiast mu oddać to darł ryja jak panienka w połogu. A gówniarz niepełnoletni - ani w ryj mu strzelić ani kurde nic. To się na czas jego odwiedzin zabukowałem głeboko i niech mnie dupę pocałują. Ja to nie wiem, w gości taki przychodzi i z pazurami zaraz....zero wychowania u tej młodzierzy teraz...łapy opadajom.. :( .

Emir - niebieskie som spoko luzik. Przeżyjesz - jak ja przeżyłem to ty też brachu. pomyśl, że on w gości wjechał i odjedzie a ty zostaniesz hehe. Tylko uważaj żeby ci w mordę nie dal jak ten nasz Salem - nie daj się Emir. Piontka :ok:
Ostatnio edytowano Śro maja 04, 2011 20:04 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro maja 04, 2011 20:02 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Dostalismy to! Ponoc mozemy z tego pic wode. Duzy nam kupil zadowolony, ze 'przyciongnie kocie spojrzenie bardziej niz ta z zooplusa'... no ja nie wim. na razie to duzy to szoruje non stop.
Obrazek

Duza kupila se cos takiego
Obrazek
Obrazek

A mie spytala czy ja uwazam, ze oni jakoms kalcje dostanom po tym co zrobilem z kazdom prawie framugom
Obrazek

Czuwaj!
Komandos

Mary_Poole

Post » Śro maja 04, 2011 20:03 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Asia_Siunia pisze:Kurde mówie wam co przez 10 dni miałem...ale jazda. Dużej sis zostawiła pod opieką jej mamy Salema. To bardzo dziwny, dziwniasty kot. Ma taki oczy jak to coś co po nim moje kochane ptaszorki latajom. Gówniarz ale....ja cie nie mogie...Z michy wsjo wyżerał nam jak przyszedł. Nikicie natłukł ale to tak, aż pióra furczały a Nikita wieśniak jeden zamiast mu oddać to darł ryja jak panienka w połogu. A gówniarz niepełnoletni - ani w ryj mu strzelić ani kurde nic. To się na czas jego odwiedzin zabukowałem głeboko i niech mnie dupę pocałują. Ja to nie wiem, w gości taki przychodzi i z pazurami zaraz....zero wychowania u tej młodzierzy teraz...łapy opadajom... :(

hamstfo i kumoterstfo!
Hogata

Mary_Poole

Post » Śro maja 04, 2011 20:04 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Zara, Emir - mnie tesz coś muwjom, rze ktoś pszyjdzie mnie poznać i takie nerwowe som, Durza dziś najpierf kszyczała, potem płakała a potem się śmiała, na koniec podłogem umyła - nic nie rozumiałem..to spać poszłem na tę kołdrę co ją z balkonu pszyniosła..pahniała wjatrem, la jubjem wjatr ale ona kszyczy jak na balkon wychodzem - muwi rze jeszcze siatki nie ma to nie mogem wychodzić sam a ja pszeciesz ani sam nie wyhodzem(bo jak) ani w siatkufke nie chce grać(bo jak) to po co jej ta siatka.
No, Pamir pozdrawja fszystkie laski i lachonuf..

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Śro maja 04, 2011 20:08 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

co cię obchodzi ich kaucja. ważna jest TWOJA KOLACJA
Kefir

aaaa jaki piękny czajnik aaaaaa !!!! Skąd takie cudo?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]