Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Jacuś został Edkiem w nowym domu. Oficjalnie to DT, ale pan domu musi najpierw pogadać zanim zapadnie ostateczna decyzja.
Agneska pisze:Jacuś został Edkiem w nowym domu. Oficjalnie to DT, ale pan domu musi najpierw pogadać zanim zapadnie ostateczna decyzja.
Tak trzymać!Agneska pisze:W domu jest pies (Jacuś-Edek został od razu wylizany, przyjął to nie tylko ze spokojem, ale i radością), dwa koty, dwójka dzieci - jeden mały koteczek domu nie rozniesie.
Tenże mały koteczek nie ma żadnych lęków, bawi się wszystkim i ze wszystkimi (ale pod kontrolą
), śmiga po salonie, radością zaraża chyba wszystkich domowników.
Agneska pisze:Przyjaciel ogrodowej Bolki uznal dzisiaj, ze jestem w porzadku. Najpierw podstawil sie pod reke do glaskania, potem poocieral, a potem zaczal moscic sie u mnie na kolanach. Niech on bedzie dziki, niech mnie serce nie boli, ze miziasty kot nie ma domu.
Czarno to widzę...Agneska pisze:Przyjaciel ogrodowej Bolki uznal dzisiaj, ze jestem w porzadku. Najpierw podstawil sie pod reke do glaskania, potem poocieral, a potem zaczal moscic sie u mnie na kolanach. Niech on bedzie dziki, niech mnie serce nie boli, ze miziasty kot nie ma domu.
hanelka pisze:Czarno to widzę...Agneska pisze:Przyjaciel ogrodowej Bolki uznal dzisiaj, ze jestem w porzadku. Najpierw podstawil sie pod reke do glaskania, potem poocieral, a potem zaczal moscic sie u mnie na kolanach. Niech on bedzie dziki, niech mnie serce nie boli, ze miziasty kot nie ma domu.
Agneska pisze:Czarny Przystojniak śpi już tylko razem z Bolką w budce na piernatach. Razem wstają, przeciągają się i z wolna podążają w kierunku nakładanego mokrego do misek. CP czasem najpierw decyduje się na głaski jeszcze przed konsumpcją. Chyba nie umiem urywać ogonów...![]()
I zobaczcie małego Jacusia z nowym kumplem, Dobrym Wujkiem.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 44 gości