ja wiem, że upałów nie ma, ale na pewno jest cieplej niż u nas woda w morzu 20 stopni, a średnia temperatura w maju to 23 stopnie wystarczy, miło się zwiedza w takiej aurze
trochę leżeć trochę zwiedzać. Leżeć przez dwa tygodnie to bym nie mogła! chyba bym zwariowała z nudów
z wycieczek fakultatywnych na pewno chcemy zaliczyć Pammukale, Kapadocja odpada, bo za drogo no i sporo sami, Alanya ma dużo ciekawych miejsc, a obok nas ma być gdzieś delfinarium i oceanarium. zobaczymy jeszcze co nam zaproponują
a Ty coś zobaczyłaś w Tunezji? W Kartaginie byłaś? no i jaką mialaś pogodę?
W Tunezji byłam na wycieczce 2 dniowej na Saharę i w Tunisie i w Kartaginie. Wspaniałe wycieczki. Koty to miałam już w hotelu, szczególnie lubiłam takiego smarkacza co zawsze siedział koło basenu. Niestety faktycznie zakichany był Noi te koty strasznie chude są. A na medinie to je sprzedawcy przeganiają
sunshine pisze:Odliczasz godziny? Spakowałaś już wszystko?
od 3 tygodni nic tylko piorę i prasuję popakowane mam wszystko w reklamóweczki, więc jutro tylko wszystko przełożę do walizek. Jeszcze parę drobiazgów mam do zakupienia, ale niewiele. I o północy jutro voyage voyage
Moja córka i mąż trochę zaczynają się denerwować przed lotem, bo trochę się boją latać. Ja i syn za to bardzo to lubimy Karolina za mała, bo dałabym jej kielicha żeby się nie bała