Syn ubrany w ciepła kurte zimowa i czapke przyrządzał jedzonko , ale pogoda faktycznie okropna , dobrze że mielismy krople rozgrzewajaco , bo bez tego ani rusz !!!!!!! Moje biedne kwiatki musialam zabrac do domku , chyba mi koty ich nie zjedza przez noc . A Tz teraz tak chrapie ze nie moge spac !!!!!!!!Miejmy nadzieje ze zrobi sie troche cieplej do soboty !!!!!!!
Witajcie no fajnie tylko było cholera zimno !!!!!!! Troche mnie boli głowa ale zaraz jem obiad grilowy i pedze na poszukiwanie poidła i wejde do weta po drodze !!!
Poidełko to naczynko na wodę do powieszenia w klatce , nabiegałam sie i nigdzie takiego nie ma , jutro spróbuje na rynku !!!!!! Byłam u weta jestem umówiona na jutro !!! Wlasnie godzine temu wykąpałam w tym szamponie piankowym Miłka , wytarłam go w ręcznik i troche go ponosiłam ale niestety wyrwał mi sie i uciekl pod łoze , siedzi tam juz godzine , obraził sie na mnie . Mironowi i Lesiowi wypucowałam tyłki i oni normalnie , juz sa wyczesane a na Miłka teraz poluje z wyczesaniem !!!!!