Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 03, 2011 8:27 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Wiem, że to trudne Basieńko, ale niestety ktoś musi to robić :cry:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto maja 03, 2011 10:31 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Biedne te, które cały czas czekają na swoją szansę.. Chociaż na chwilę ktoś przyjdzie, pogłaszcze, zainteresuje się :cry:
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 03, 2011 12:51 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Wróciłam właśnie koty nakarmiłyśmy i wygłaskałyśmy te które się dały pogłaskać .Niestety adopcyjnych zostało niewiele ,jest ich mniej niż było większość niestety nieufna.Pingwinka która ma jechać do Ursusa niestety strasznie drapie gdy chce się ją wziąć na ręce,według mnie nie nadaje się jednak do domu z dziećmi.Jest druga mniejsza pingwinka którą mogłyśmy wziąć na ręce i głaskać.Poczekam na powrót dziewczyn z wizyty i będziemy decydować.Burasia ciężarna jest chyba po prostu grubasem ona jest świetna,nie widziałam zaś drugiej burasi młodej nie wiem co z nią.Fajne są jeszcze biało-czarne koteczki i jeden to się okazał kocur kastrat ,można je brać na ręce i głaskać.Tri nie mogłam dotknąć uciekała.Większość z tych kotów trzeba oswoić.Niestety wróciłam z dwoma kociakami do domu bo inaczej nie umiałam,fotki zaraz prześlę.Bryś zaś dzisiaj wymiotował robalami bo zaczęliśmy drugą serię odrobaczania ,może w końcu tabletki zadziałają.Jest też kotka w schronisku która wczoraj urodziła kocięta,duża pingwinka chyba łagodna mogłam ją głaskać kociąt ze cztery nie ruszałam ich nie wiem czy będą uśpione czy nie.Zaraz prześlę zdjęcia do Kasi.Maluchy w łazience a synowie mają mnie dość.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto maja 03, 2011 13:32 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Basia, jak będziesz miała chwilę to napisz mi co zaktualizować przy zdjęciach.

Te, które przysłałaś już mam. Za chwilę się nimi zajmę. Też będę potrzebować pomocy w identyfikacji, które koty już mamy w pierwszym poście, a które są nowe.

Trzeba szybko zająć się maluchami. Wiesz, że jesteś :aniolek: Choć niełatwy ten anieli los zapewne...
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 03, 2011 13:41 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Na początek jeszcze raz Zosia :lol:

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 03, 2011 13:59 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Uzupełnię jeszcze informacje o kotach.Nr2 młody kocurek boi się nas i uważam,że potrzebuje na cito DT by miał szanse iść do adopcji.Nr5 syjama nie widzę,nr 7 nie widzę był chory?nr10 koteczka do kochania raczej nie ciężarna tylko grubas,nr 19 bardzo fajna koteczka dawała się brać na ręce i przytulać,nr 21 też łagodna ,daje się głaskać i brać na ręce,nr 23 to kocurki które dają się głaskać lecz nie dają się brać na ręce.Kasiu nowa jest tylko pingwinka która dawała się nosić na rękach i głaskać,reszta chyba znana ,chciałyśmy tylko pokazać ,że zanosimy podarowane jedzonko dzisiaj koty miały ucztę.

horacy 7

Post » Wto maja 03, 2011 14:07 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Zdjęcia zbiorcze

Obrazek Obrazek

Czarne z białym

Obrazek Obrazek Obrazek

CDN ;)
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 03, 2011 14:24 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Te czarno białe 1 i 3 to nr 19 bardzo fajna koteczka dawała się głaskać i brać na ręce można ją ogłaszać ,to środkowe to daje się głaskać lecz brane na ręce wyrywa się i drapie.Wysyłam następne fotki maluchów.

horacy 7

Post » Wto maja 03, 2011 14:36 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Dowiedziałam się też o kociakach u pewnej kobiety która chce je oddać do schroniska lub zapłacić komuś kto je zabije.Niestety kobieta nie jest zdrowa psychicznie i muszę to sprawdzić ,raz już dzisiaj byłam niestety nie było jej.

horacy 7

Post » Wto maja 03, 2011 16:01 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

horacy 7 pisze:Nr5 syjama nie widzę,nr 7 nie widzę był chory?

Basia, dobrze rozumiem, że tej dwójki w ogóle już nie widać w schronisku? Odeszły... ?
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 03, 2011 16:10 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

W schronisku jest około 6-7 mies.koteczka jakby mix syjama :roll: bardzo łagodna i przeraźliwie chuda,ma też kk,na cito potrzebuje dt,ds.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Wto maja 03, 2011 16:15 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

I jeszcze jedno

Obrazek

Oraz z serii bo bure jest piękne ;) Uczta z jedzonka, które dostały :) Tylko te oczka na trzecim zdjęciu takie smutne... :(

Obrazek Obrazek Obrazek

I jeszcze

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 03, 2011 16:16 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

ACHA13 pisze:W schronisku jest około 6-7 mies.koteczka jakby mix syjama :roll: bardzo łagodna i przeraźliwie chuda,ma też kk,na cito potrzebuje dt,ds.

Asia, to ta z pierwszego zdjęcia, które wstawiłam po Twoim poście?
Za chwilę wrzucę zdjęcia maluszków. Wstawię je też w pierwszym poście. Któreś jeszcze tam dać?
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 03, 2011 16:23 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Maluszki

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 03, 2011 16:31 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

ŁoMatko Basia jakie cuda :1luvu:
Nie dziwię się,ze je wzięłaś.
Ile mają?Jeszcze oczyska nie wybarwione do konca.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]