Widziałyście Baśkę w TVN

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pako pisze:Mruczeńka1981 pisze:Pako wpadnij do mnie to talerze weźmiesz
bardzo chętnie, tylko nie wiem kiedy, zaraz idę do pracyWieczorem już nie będę miała siły...
Talerze mogą poczekać, a faktura chyba nie? Może jednak jutro wyślę... na jaki adres ?
pucio79 pisze:We Wrocku zima, a miałam jechać na działkę![]()
Widziałyście Baśkę w TVN![]()
![]()
![]()
Thorkatt pisze:pucio79 pisze:We Wrocku zima, a miałam jechać na działkę![]()
Widziałyście Baśkę w TVN![]()
![]()
![]()
Mój Tż wynosił śmieci, Tigrina w te pedy z nim.
Na progu ja zahamowało, nos wysciubila - nakapało.
Wróciła do domu biegusiem.
Siadła koło TŻ, w oczy mu patrzy i oczami mówi:
Andrzeju, zmień coś, bo śnieg pada.
Na a córka jutro na maturę to chyba w kozaczkach pójdzie.
Thorkatt pisze:Pako pisze:Mruczeńka1981 pisze:Pako wpadnij do mnie to talerze weźmiesz
bardzo chętnie, tylko nie wiem kiedy, zaraz idę do pracyWieczorem już nie będę miała siły...
Talerze mogą poczekać, a faktura chyba nie? Może jednak jutro wyślę... na jaki adres ?
Moze ojca z mojej klasy wykorzystamy?
krynia08 pisze::mrgreen: mam dzis lenia ,więc do skarbonkihttp://patrz.pl/zdjecia/id/337945 ZAPRASZAMY PO
viewtopic.php?f=20&t=125469
Thorkatt pisze:krynia08 pisze::mrgreen: mam dzis lenia ,więc do skarbonkihttp://patrz.pl/zdjecia/id/337945 ZAPRASZAMY PO
viewtopic.php?f=20&t=125469
![]()
a przypominam sobie, jak kiedys przez domofon chciał na raz nawracać świadek Jehowa![]()
Dalej snieżyTż z drogi dzwonil, że chyba posypia się gałęzie pod ciężarem śniegu, a juz w Legnicy trakcja zerwana.
A wczoraj tak pieknie bylo![]()
Kosilismy trawę na działce mojej mamy i porzadki ogólne. Wyszedł jeż. Przesłodki.
Syn z kuzynem po napoje do sklepu poszli, to kazałam im saszetkę dla kotów zakupić.
Syn wrócił i mówi
Po pierwsze - nie wiedzial o jakim smaku.
Po drugie - wykombinował- że z jeża taki mały kot, to mu dla juniorow kupił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 48 gości