ja zajmę się ogłoszeniami na trojmiasto.pl (dodam i opiszę zdjęcie każdego malucha np. zd 1 mickey, zd 2 mouse, zd. 3 flawiusz itp.) i pod spodem kontakty do każdej z was np. miskey i mouse - ela soso (numer i mail), flawiusz i spółka - magda sin (numer i mail , Aki - to samo.
Zdjęcia będą tak ułożone i podpisane, żeby nie było problemu , która to dziewczynka, i jak komuś się spodoba konkretny kot , to będzie odzywał się do konkretenej osoby i wtedy ta oesoba decyduje czy dom ok czy nie ok.
Inaczej będzie chaos , ja prowadzę przez większość część dnia i wieczorów zajęcia więc nie odbieram tel i maili, dopiero późno wieczorem a na tel. w przerwie między zajęciami muszę oddzwaniać. (np w wt/środę mam 11-13 h zajęć ) w czw od południa do 19 , pt 10-18, pon od południa do wieczora, na weekend teraz jadę do niemiec więc nic nie odbieram.
z wydaniem mickey i mouse wstrzymujemy się dopóki soso ich nie przejmie (chyba, że [b]soso uważa inaczej)[/b], a agoria decyduje czy oddaje, nieoddaje itp.

Co myślicie ??????????
dodatkowo, jak mówi marea, gdynian i okolice odsyłamy od agorii (co myślicie???)