BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 02, 2011 11:45 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Musi sie udać! Nocki są teraz bardzo zimne, dla kociaków to tragedia! Nie wiem jak u was, ale u mnie za oknem bylo dzisiaj tylko +1° Obrazek
Trzymam kciuki Obrazek Powodzenia!
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pon maja 02, 2011 11:47 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

kassja pisze:Dziś akcja ze wsparciem strazy miejskiej, my koty łapiemy, oni babę :mrgreen:
Dziewczyny, trzymać :ok: :ok: :ok:

Super, że się zgodzili pomóc.
Jakby co, niech ją paralizatorem potraktują, podobno mają :twisted: :mrgreen:
I postraszcie, że zaraz karetka przyjedzie - taka specjalna, z ubrankiem 8)
A za akcję mocne :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 02, 2011 12:26 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

kassja pisze:Coś mnie trafi!!!

Byłyśmy przed 22, ubrane na czarno, cichutko, postawiłyśmy klatkę, a tu.... babsko z latarką a krzaków się wyłania i...już dalej nie będę pisać.
Już nie wiem o której tam pojść, po północy?
Ale jestem wściekła :twisted: :twisted: :twisted:

to była za wczesna pora ,najlepsza godzina to 1 -3 w nocy ,mam nadzieje że teraz wam sie uda i mocne :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon maja 02, 2011 12:28 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Trzymam mocno kciuki :ok: Powodzenia.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pon maja 02, 2011 13:55 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Greta_2006 pisze:Ech, kobieta pewnie naturalistka (jak ja to nazywam):
- koty mają żyć w środowisku naturalnym (nic, że to np. parking przy ruchliwej ulicy);
- mają się mnożyć, bo to jest zgodne z naturą;
- to że są rozjeżdżane przez samochody to naturalna selekcja;
- to są jej/jego/ich koty, cóż z tego że nieleczone, nieszczepione i dokarmiane resztkami z obiadu, że o wpuszczeniu za próg nie wspomnę.
Znam takich ludzi, młodszych od tej pani i (podobno :twisted: ) zdrowych na ciele i umyśle. :roll:

Też takich znam, jednym z nich jest np. mąż mojej mamy, niby inteligentny i wykształcony, podobno LUBI koty (na szczęście żadnego nie ma a mama ma nieco normalniejsze poglądy na ich temat) i uważa że z kotem powinno się 'zaprzyjaźnić' 8O czyli jego zdaniem pozwalać mu na wszystko: chodzenie gdzie chce, kopulowanie i walki 'bo to naturalne i tylko taki kot może być szczęśliwy' a kastracja to w ogóle kalectwo nie tylko fizyczne ale i psychiczne dla niego (mimo że on wie, że kot najprawdopodobniej nie zdaje sobie sprawy z tego, że coś stracił 8O ) :evil: a to że zginie pod kołami samochodu czy na skutek ran w walce to selekcja naturalna, a choroby układu rozrodczego to 'naturalna eliminacja osobników niezdolnych do rozrodu' :evil: :evil: :evil: i gadaj tu z takim...

Trzymam kciuki za dzisiaj, super że straż zgodziła się pomóc, oby okazali się wyrozumiali, oby udało się kocią rodzinkę złapać a babiszon się już więcej nie wtrącał :ok: :ok: :ok:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pon maja 02, 2011 17:38 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Zaciskam :ok: :ok: z calej sily :?
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon maja 02, 2011 17:53 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Ja straz miejska dobrze wspominam, przyjechali wezwani, bo gówniarstwo z piwkiem przeszkadzało am w łapance :D
Oby tym razem sie udalo!
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon maja 02, 2011 17:54 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Pon maja 02, 2011 18:24 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

mocne :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon maja 02, 2011 18:44 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Musi sie udać ...zapowiadają w nocy opady deszczu ze śniegiem i temp. minusową, dla takich maluchów to koszmar :(
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Pon maja 02, 2011 19:48 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Nie udało się :crying:
Baba siedziała w oknie, jak nas zobaczyła to z wrzaskiem przyleciała, nie chciała rozmawiać, ani z nami, ani ze strażą miejską, kociaki do kieszeni zapakowała, przez okno do domu powkładała, kotka biedulka wystraszona tylko patrzyła na to całe wariactwo.
-Wy mordercy, kotki do Niemiec wywozicie, a ile na tym zarabiacie!!!Ona czyta FAKT i tam wszystko jest dokładnie opisane!!!
Tłumaczyłyśmy, że kotki będą z mamą, podhodujemy je, a potem znajdziemy im domki, a kotkę wysterylizujemy, żeby się już więcej nie rozmnażała.
-Nie pozwoli sterylizować, bo ksiądz mówił, że to grzech i kotka się zmarnuje.
Czyli mokra du...
Niby zgodziła się, żebyśmy za jakieś 2 tygodnie zabrały kociaki, ale myślę, że to tak na odczepnego powiedziała. Jak biedulki dożyją do tego czasu, mają być w nocy przymrozki, a ona je znowu do tego pudełka powkłada, bo kotki do domu nie zabierze.
Czuję się okropnie bezsilna, a scyzoryk mi się w kieszeni sam otwiera :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pon maja 02, 2011 19:55 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

A co straż miejska na to?
No co za popier... babsztyl :twisted:
Żeby tę cholerę pokręciło :twisted:

Erin

Post » Pon maja 02, 2011 19:56 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

To chyba naprawdę zostaje środek nocy...
Może ktoś ma znajomych antyterrorystów? :twisted:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pon maja 02, 2011 20:02 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Coś mi się wydaje, że SM nic nie zrobiła, mam rację?
Bo to jest nieprawdopodobne, żeby te bysie nie potrafiły jednej baby usadzić.
Tylko niestety, musi im się chcieć.

Erin

Post » Pon maja 02, 2011 20:03 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:A co straż miejska na to?

Straż Miejska może tylko rozmawiać, nic więcej w takiej sytuacji nie mogą, tak twierdzą :crying: :crying:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

[poprzednia][następna]