Annazoo pisze:jej siostra pisze::piwa: zgadzam się z Pasibrzuchą
To się zgadzajcie dalej ze sobą, ja się wstrzymam do czerwca z deklaracją
zgłasza się na degustatora pierwszych 50 wypieków (czy aby na pewno nie śmierdzą)

Moderator: Moderatorzy
Annazoo pisze:jej siostra pisze::piwa: zgadzam się z Pasibrzuchą
To się zgadzajcie dalej ze sobą, ja się wstrzymam do czerwca z deklaracją
jej siostra pisze:zrobiłam babeczki na przyszłe imieniny. Super!!! - ocena gości i moja
jej siostra pisze:oprócz tego. że jak zwykle poparzyłam rękę
jej siostra pisze:troszeczkę, jak zwykle i dla równowagi - po świętach miałam jedną rękę poważniej, teraz mam drugą lekko
jej siostra pisze:Ja 6-8 sprowadzam egzaminy (wtedy paw mogłaby odebrać i nie zdążyłaby zeżreć), 9 - 16 jestem w Świnoujściu (wtedy zjadłaby cały)
Annazoo pisze:jej siostra pisze:Ja 6-8 sprowadzam egzaminy (wtedy paw mogłaby odebrać i nie zdążyłaby zeżreć), 9 - 16 jestem w Świnoujściu (wtedy zjadłaby cały)
Biedna paw
jej siostra pisze:Annazoo pisze:jej siostra pisze:Ja 6-8 sprowadzam egzaminy (wtedy paw mogłaby odebrać i nie zdążyłaby zeżreć), 9 - 16 jestem w Świnoujściu (wtedy zjadłaby cały)
Biedna paw
dlaczego ona?
ja piekę, ona je i chwali (to co dostanie od nas, nie wszystko); obu nam taki układ odpowiada.
dlaczego biedna ona?
jej siostra pisze:wie i zaakceptowała![]()
poza tym, to czysta prawda
jej siostra pisze:Ja 6-8 sprowadzam egzaminy (wtedy paw mogłaby odebrać i nie zdążyłaby zeżreć), 9 - 16 jestem w Świnoujściu (wtedy zjadłaby cały)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości