K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 02, 2011 15:02 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Kocuria pisze:> 19 czerwca jest kolejny kiermasz w Borsuczku, rozumiem, że fundacja jest zainteresowana braniem udziału? prawdopodobnie wezmę tylko banner, ulotki + swoje kolczyki, bo to się tylko przydało ostatnim razem. pewnym problemem logistycznym jest, czy będę wtedy w krk, bo możliwe, że będę się akurat bronić. potrzebuję ewentualnego dublera.

> 12 maja wezmę, miszelino. wyjeżdżam prawdopodobnie w kolejnym tygodniu, ale jeszcze nie wiem na 100%.

> bazarkowe fanty chętnie komuś przekażę do wystawienia, część jest nawet obfocona, ale ja do zakończenia akcji licencjat jestem baaaaardzo nieprzewidywalnie zajęta i średnio widzę, żebym dała radę coś wystawić, a potem wysłać.

> na catroomie wczoraj ok, poza faktem, że to nowe dzikie koło drzwi rozorało mi rękę przy próbie zakraplania ócz :? spróbujemy jeszcze dzisiaj z tż'em bo będziemy we dwoje, ale bardzo ciemno widzę regularne kroplenie tej dziczy.
czy jedna z posterylizacyjnych dziczy (klatka na dole po lewej) ma opatrunek na uszku taki odstający, dobrze widziałam?
torfik demoluje klatkę, chyba ze złości bo syczy przy tym jak czajnik.
lolek gryzie, na ręce się nie nadaje :(
muniek jest ultraprzymilny, ale rozumiem nie zdrowy wystarczająco, żeby kwestować.
a cherry się mizia jak szalona, ale gdy widzi oridermyl w dłoni, to wyparowuje magicznie i znika i jej nie ma i jest zabawa w kotka i łapkę..

> jeśli będzie dziura na kwestach, oferuję truskawkę, jest bardzo poręczna i naręczna. nie wiem, czy będę w krakowie, więc możliwe, że wyda wam ją mój tż. panna nie boi się obcych.

kto może przejąć? sprawa pilna i gardłowa

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon maja 02, 2011 15:09 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Tweety masz pw.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon maja 02, 2011 18:31 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Pierwszy zapowiadany bazarek: kubek i świecący kotek!
viewtopic.php?f=20&t=127269
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon maja 02, 2011 19:41 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Bazarek z garniturem na AFN, zapraszam!
viewtopic.php?f=20&t=127271

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon maja 02, 2011 20:21 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pon maja 02, 2011 20:47 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Tweety pisze:Jedynie do Dobrego Weta pójdzie kociak z Nowosądeckiej (tutaj uzbieranie pieniędzy na głowie Queen_ink) i w ostateczności trafi (jak się zwolni miejsce) kot zgłaszany przez Annę09, jak osoby, które go znalazły, opłacą co niezbędne.

To nie wiem, czy dam radę sama, bo mam uzbierać na Benię i na szczepienie pięciu chłopaczków u Kingi.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon maja 02, 2011 20:48 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

na kociarni porządek. Dudzia poszła na tymczas (do kogo?), Lolek zajął jej doga ku uciesze Muńka - jak wychodziliśmy, panowie zawzięcie o czymś dyskutowali :D
Temida jest kompletnie niedotykalska, Torfik syczy i demoluje. Cherry dała się złapać bez walki, Syntia jakaś wycofana na rurę...
u Temidy i Sake (to to malutkie rude u góry?) nie było absolutnie nic w kuwecie, u Temidy to już drugi dzień jak wieczorem nic nie ma - porankami jest urobek?
Sake jest śliczna, tylko była jeszcze cokolwiek trzepnięta po usypiaczu. łagodna na pierwszy rzut oka.
Benia z nadmiaru energii i entuzjazmu demoluje klatkę, ale jest przy tym absolutnie rozbrajająca :)
gdzieś zdezintegrował się długopis, innego nie mogłam znaleźć 8O

rzeczy na bazar mogę obfocić i zostawić na kociarni, fotki wyślę - Etiopii, rozumiem? ale to chyba na kilka rzutów muszę przewieźć, sporo tego. chyba że wykombinuję kogoś z samochodem.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon maja 02, 2011 20:55 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Kocuria pisze:na kociarni porządek. Dudzia poszła na tymczas (do kogo?), Lolek zajął jej doga ku uciesze Muńka - jak wychodziliśmy, panowie zawzięcie o czymś dyskutowali :D
Temida jest kompletnie niedotykalska, Torfik syczy i demoluje. Cherry dała się złapać bez walki, Syntia jakaś wycofana na rurę...
u Temidy i Sake (to to malutkie rude u góry?) nie było absolutnie nic w kuwecie, u Temidy to już drugi dzień jak wieczorem nic nie ma - porankami jest urobek?
Sake jest śliczna, tylko była jeszcze cokolwiek trzepnięta po usypiaczu. łagodna na pierwszy rzut oka.
Benia z nadmiaru energii i entuzjazmu demoluje klatkę, ale jest przy tym absolutnie rozbrajająca :)
gdzieś zdezintegrował się długopis, innego nie mogłam znaleźć 8O

rzeczy na bazar mogę obfocić i zostawić na kociarni, fotki wyślę - Etiopii, rozumiem? ale to chyba na kilka rzutów muszę przewieźć, sporo tego. chyba że wykombinuję kogoś z samochodem.

Część mogę wziąć, ale tyle, ile dam rady w reklamówce do ręki, bo więcej mi się w domu nie zmieści ;)

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon maja 02, 2011 20:58 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Queen_ink, szczepienie chłopaków biorę na siebie, poradzę sobie, masz już na głowie Benię i Nowosądeszczaka :wink:
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Pon maja 02, 2011 21:01 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Ile piją Wasze koty?
Molly ma takie metalowe miseczki i wypija niecałe dwie na dobę.
Czy to nie za dużo? (Je głównie suchą karmę.)
Ostatnio edytowano Pon maja 02, 2011 21:08 przez _namida_, łącznie edytowano 1 raz

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon maja 02, 2011 21:07 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

_namida_ pisze:Ile piją Wasze koty?
Molly ma takie metalowe miseczki i wypija niecałe dwie na dobę.
Czy to nie za dużo?

A jaką pojemność mają te miseczki? :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon maja 02, 2011 21:11 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

jak je główne suchą, to to chyba normalne - z tego, co obserwuję po izolatkowcach, które czasowo są tylko na suchym intestinalu, natychmiast zaczynają dużo pić i wszystko wraca do normy, gdy wracają na mokre.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon maja 02, 2011 21:19 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Zmotywowałaś mnie Anno i przy użyciu strzykawki piątki ustaliłam.
W miseczce jest trochę ponad 200 ml. W dzień wypija całą, wieczorem dolewam i w nocy wypija tak może 150-180. 2-3 razy na tydzień dostaje mokre, z raz na tydzień odrobinę mięsa, sera żółtego.

Czyli z 350 ml na dobę, chyba dużo?

_namida_

Post » Pon maja 02, 2011 21:28 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

_namida_ pisze:Zmotywowałaś mnie Anno i przy użyciu strzykawki piątki ustaliłam.
W miseczce jest trochę ponad 200 ml. W dzień wypija całą, wieczorem dolewam i w nocy wypija tak może 150-180. 2-3 razy na tydzień dostaje mokre, z raz na tydzień odrobinę mięsa, sera żółtego.

Czyli z 350 ml na dobę, chyba dużo?

Sporo. Trzeba zapytać weta, czy nie za dużo i ewentualnie zrobić jej badania.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon maja 02, 2011 21:41 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Z tym że je też dużo :twisted:

_namida_

[poprzednia][następna]