Pń/Luboń: Działkowa czarna armia - i zamykamy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 02, 2011 9:19 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Obrazek Sto lat Pasiku śliczny :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon maja 02, 2011 10:12 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

:balony: :birthday: :balony: :torte: :surprise:
Sto lat, Pasiku :D :ok:

Dopiero zobaczyłam fotki Radka. Jejku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Iza, nie podejmiesz znów próby szukania mu domu?
Przecież to przepiękne kocisko! :love:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon maja 02, 2011 10:40 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

JoasiaS pisze:

Domek dla Radka jest na widoku ;)
Super domek !
... ale jeszcze troszeczkę musi Radzio poczekać 8)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon maja 02, 2011 10:48 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Avian pisze:
JoasiaS pisze:

Domek dla Radka jest na widoku ;)
Super domek !
... ale jeszcze troszeczkę musi Radzio poczekać 8)

No to ja potrzymam! Daj znać, jaka sytuacja.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon maja 02, 2011 12:01 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Jubilat znalazł sobie ustronne ale też najcieplejsze miejsce na działce ;)
Obrazek

Obrazek

Batonik wolał nie ruszać się z bezpiecznego posłanka, póki "wróg" kręci sie przy misce ...
Obrazek

...w końcu jednak ostrożnie wylazł z nory ;)
Obrazek

Brzydal też wybrał drapaczek w altanie
Obrazek

... bo oczywiście na trawce króluje pan i władca ...
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Pon maja 02, 2011 12:03 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Piękny jest, bandyta :1luvu:
Fajnie, że domek w perspektywie :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon maja 02, 2011 13:54 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Piękny dorosły jubilat i cała reszta :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cieszę się że fajny domek się szykuje dla Radzia :D :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon maja 02, 2011 14:12 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Tylko żeby domek dostarczał nam od czasu do czasu piękne zdjęcia Radzia :1luvu: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon maja 02, 2011 20:00 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Złapałam dziś Pasia, zamknęłam w klatce w altanie (ale lamentował ...) z planem zabrania go jutro na kolejne rtg - i właśnie wetka napisała, że rentgen zepsuty :evil:
Szlag :evil:
Nie wiem, kiedy znów pozwoli się złapać :roll:

A tak w ogóle, to ładnie chodzi od ponad tygodnia. Wprawdzie rano są jeszcze dni, ze utyka, ale pod wieczór chodzi i biega normalnie :D

Szkoda, ze się nie uda z tym rtg jutro, do tego biedak spędzi niepotrzebnie noc w klatce :(
Obrazek

Avian

Post » Pon maja 02, 2011 20:03 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Avian pisze:

A tak w ogóle, to ładnie chodzi od ponad tygodnia. Wprawdzie rano są jeszcze dni, ze utyka, ale pod wieczór chodzi i biega normalnie :D

Coś w tej łapce jest. Ale co to cholera, skoro raz kociszcze utyka raz nie??? No nawet na logikę nic mi nie przychodzi do głowy. Żeby utykał pod wieczór, po dniu łażenia, a tutaj na odwrót :roll: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon maja 02, 2011 20:27 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Marcelibu pisze:Coś w tej łapce jest. Ale co to cholera, skoro raz kociszcze utyka raz nie??? No nawet na logikę nic mi nie przychodzi do głowy. Żeby utykał pod wieczór, po dniu łażenia, a tutaj na odwrót :roll: .

Teraz też ma sens - rano po nocy łapka sztywna, potem ją rozchodzi i jest dobrze. Do tego teraz jest lepiej, bo ciepło ;)
Obrazek

Avian

Post » Pon maja 02, 2011 20:34 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Avian pisze:
Marcelibu pisze:Coś w tej łapce jest. Ale co to cholera, skoro raz kociszcze utyka raz nie??? No nawet na logikę nic mi nie przychodzi do głowy. Żeby utykał pod wieczór, po dniu łażenia, a tutaj na odwrót :roll: .

Teraz też ma sens - rano po nocy łapka sztywna, potem ją rozchodzi i jest dobrze. Do tego teraz jest lepiej, bo ciepło ;)

Tak może być.
Pasik ma w słonku cudnie czekoladowy kolor na pleckach :D .

Marcelibu

Post » Pon maja 02, 2011 20:39 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

To może podjedź z nim gdzieś indziej na rtg. Gabinet Na Polance też ma RTG.
A jubilat ładnie grządki uprawia.
Pamiętam Czorcika [']to już rok :roll:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon maja 02, 2011 21:16 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Hannah12 pisze:To może podjedź z nim gdzieś indziej na rtg. Gabinet Na Polance też ma RTG.

Chyba spróbuję na Mieszka. Tam będzie otwarte przy święcie i blisko Wojska (bo i tak tam muszę jechać z Agatką). Mam nadzieję, ze będzie jakaś wykwalifikowana obsługa, a nie stażysta na dyżurze :roll:
Obrazek

Avian

Post » Pon maja 02, 2011 23:39 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

:ok: i głaski dla jubilata i dla całej cudnej bandy :1luvu: pokazałam Felkowi Radka i wytłumaczyłam, jaki mamy kanon kociej urody :mrgreen:

lubika

Od: Wto lut 08, 2005 23:49

[poprzednia][następna]