Melduję się na wątku:)
Byłam dziś w kociarni zrobiłam małe porządki.Posegregowalam szmaty.Swetry i miękkie szmaty stoją obok boksów.Używajcie je proszę na posłania.A w razie zabrudzeN wyrzucać.Wyprane(przez p.Ewę)Koce i pościele poukładane są na boksie.Ręczniki i szmatki na półeczce wiklinowej w łazience..
Zamontowalam tablicę korkową i klendarz który przywiózł Paweł.Zrobię grafik papierowy i przywieszę na tablicy .Proponuję kalendarz od Pawła potraktować jako zeszyt uwag,jak to robi teraz p.Ewa.Bardzo dobry pomysł!
Kupiłam pojemnik zamykany na maści i drobne leki.Pojemnik na długopisy i nożyczki .Kupiłam tez koszyczki na igły strzykawki itp...
Otworzyłam wolierę .Frankowi energia rozrywa cztery litery.Próbuje zaczepiać do zabawy wszystki koty które na niego fuczą i uciekają w popłochu.Frankowi spodobala się Rysia próbuje ja zachęcić do zabawy byc może cos z tego wyjdzie i dziewczyna rozkreci się zobaczymy .Trzeba ich zaobserwować jak się dogadują
Elape sprzedałam książkę podarowanż przez ciebie.Poszła za ceną z okładki czyli 39,90