Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
molly88 pisze:nie wiem czy ktos wklejał
viewtopic.php?f=1&t=127121&start=15
da sie cos wyskrobac czy srednio?
Mruczeńka1981 pisze:Pako w tym miesiącu z allegro i zbiórek uzbierałam niemal 300 zł na Ulv i czekam na faktury na 300 zł- to właśnie fundusz Cezara z pierwszej strony. Zbiórka będzie powtórzona. Na razie na Cezara, a jak dostanę więcej opisanych przypadków, to również na inne koty od Ulv.
Osset pieprzymy tu o doopie marynie,żeby wątek był na górze. Ile pomagamy i komu-masz na 1 stronie. Zawsze jesteśmy w sumie na minusie, bo nie potrafimy odmówić. Pomagamy wrocławskim kotom, fan, wielu innym osobom, z którymi na codzień współpracujesz.Nie chcesz się przyłączyć-nikt Cię nie zmusza.
Hanulka pisze:czy tu się już nie pije??? kurdę, czegoś chyba nie doczytałam..![]()
krynia08 pisze:Hanulka pisze:czy tu się już nie pije??? kurdę, czegoś chyba nie doczytałam..![]()
PANI KIEROWNICZKO TU SIEM CHLA![]()
![]()
pucio79 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Pako w tym miesiącu z allegro i zbiórek uzbierałam niemal 300 zł na Ulv i czekam na faktury na 300 zł- to właśnie fundusz Cezara z pierwszej strony. Zbiórka będzie powtórzona. Na razie na Cezara, a jak dostanę więcej opisanych przypadków, to również na inne koty od Ulv.
Osset pieprzymy tu o doopie marynie,żeby wątek był na górze. Ile pomagamy i komu-masz na 1 stronie. Zawsze jesteśmy w sumie na minusie, bo nie potrafimy odmówić. Pomagamy wrocławskim kotom, fan, wielu innym osobom, z którymi na codzień współpracujesz.Nie chcesz się przyłączyć-nikt Cię nie zmusza.
Mru już pisała w sprawie pomocy dla Ulv.
krynia08 pisze:kotx2 pisze:a czymże to osset tak się zniechecił![]()
naszym humorem
kotx2 pisze:dziewczyny słyszałyscie o grzybku tybetańskimbo mi się rozmnozył
i mogłabym komuś odstapic kawałek,albo mozna by go na bazarek,tylko nie wiem jakby go wysyłać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102 i 425 gości