Czy ktos z forumowiczow robil zdjecia ?. Oczywiscie licze na kat III.

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
sunshain pisze:SBI wczoraj BIS a dziś u Anne-Gro Edstrom DISQ (musiał strasznie przez noc od standardu obdbiec - nieudana operacja plastyczna)
Majorka pisze:Witek Nowak pisze:Szlag... Nie lubię babyMam nadzieję, że nie trafię do niej.
Ale masz niefart...
Satyr77 pisze:Kikee pisze:Coś sporo dzisiaj DISQ. u Anne-Gro Edstrom .
Też się zastanawiam co się stało, że nawet weteran dostał DISQ.
Kikee pisze:sunshain pisze:SBI wczoraj BIS a dziś u Anne-Gro Edstrom DISQ (musiał strasznie przez noc od standardu obdbiec - nieudana operacja plastyczna)
Przecież to weteran , nie kapuję co takiego musiał nawywijać żeby aż taką ocenę dostać
danunka pisze:Kikee pisze:sunshain pisze:SBI wczoraj BIS a dziś u Anne-Gro Edstrom DISQ (musiał strasznie przez noc od standardu obdbiec - nieudana operacja plastyczna)
Przecież to weteran , nie kapuję co takiego musiał nawywijać żeby aż taką ocenę dostać
był bardzo agresywny
Marcepan pisze:a to mi nowość![]()
całkiem niedawno toczyła się na forum dyskusja na temat tej sędziny:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=10&t=121901&start=180
Kikee pisze:nie śledzę wszystkich wątków na forum , więc nie muszę być zorientowana - prawda ?
OLICATS*PL pisze:Dziś zdecydowałem się odezwać i zarejestrować na forum, także witam wszystkich serdecznie.
Po dzisiejszej wystawie chciałbym podziękować wszystkim wystawcom i sędziom, a także organizatorom za "miłą" atmosferę
Obiecałem że wrzucę troszkę zdjęć z dzisiejszego Show. A że jestem już zmęczony także pójdę na skróty i wrzucę link do zdjęć, które zrobiłem. Zapraszam do obejrzenia.
http://img854.imageshack.us/slideshow/w ... c0023y.jpg
Czy ktoś zobaczył siebie, lub swojego kociaka ?
W późniejszym czasie dołożę jeszcze troszkę fotek.
Pozdrawiam
Maciej
kubelek2006 pisze:Cześć Maciuś... Witamy i pozdrawiamy... To ja biały sfinksik różno-oki. Dzięki za zdjęcia śliczne))))
My jesteśmy z koteczką...Czekam na kąpielówki w Sopocie czerwono- białe...
Buziaki dla dziewczyn...
Siasia pisze:Majorka pisze:Witek Nowak pisze:Szlag... Nie lubię babyMam nadzieję, że nie trafię do niej.
Ale masz niefart...
Wbrew pozorom Majorko miał dużego farta, u wymagającej sędziny ma NOM - nie każdy kastrat miał tyle szczęścia
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 7 gości