MaryLux pisze:Miaudobry
Witaj Ciociu z przystojnym Psocikiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Miaudobry
bozena640 pisze:Myszolandia pisze:na razie w biegu
Buziaki w Ukochane Pysiaki![]()
![]()
![]()
BUZIIIIII
SALLY NA FACEBOOK'U[/b][/size][/url]
Myszuniu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie mamy konta na facebook'u
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:
Witaj Ciociu z ogonkami![]()
![]()
![]()
![]()
Musiałam pomóc koleżance, znalazła malucha z biegunką w piątek wieczorem. Dała mu ciepłego mleczka i się zaczęło. W sobotę byłyśmy u weta maluch dostał zastrzyki i już się ma lepiej. Co za durny przesąd panuje, że małym kotkom podaje się mlekoKotek ma ok 5 tygodni i jest chłopczykiem
Cale szczescie ,że pomogłaś![]()
Ja swoim daję ,no ale to dorosle koty i nic im się nie dzieje. ale tylko 3.2,albo takie prosto od krowy. Ale duzo nie piją
Gabrynia też lubi podpijać mleko z moich płatkówi nic pannie nie dolega, ale nie pozwalam za dużo wypić.
Mając malucha już z biegunką nie podałabym mu mleka. Kotek jeszcze robi luźniejsze kupki, ale już widać że odżył
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:Cale szczescie ,że pomogłaś![]()
Ja swoim daję ,no ale to dorosle koty i nic im się nie dzieje. ale tylko 3.2,albo takie prosto od krowy. Ale duzo nie piją
Gabrynia też lubi podpijać mleko z moich płatkówi nic pannie nie dolega, ale nie pozwalam za dużo wypić.
Mając malucha już z biegunką nie podałabym mu mleka. Kotek jeszcze robi luźniejsze kupki, ale już widać że odżył
Jak zwykle powiem,dobrze,ze byłas w pobliżu
Edytka1984 pisze:witamy serdecznie
zaległości nadrabiamy w czytaniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 124 gości