Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 11:19 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

uwielbiam "ziewające" kocie zdjęcia :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie maja 01, 2011 10:42 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Udało mi się nagrać Łaciatka jak mi ugniata brzuch =P
http://www.youtube.com/watch?v=S03TRpwYrvI
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Nie maja 01, 2011 13:09 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

proszę bardzo jaki masaż fajny :ok: :kotek: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie maja 01, 2011 14:05 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Super masażyk :)
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Nie maja 01, 2011 14:07 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Prue pisze:Udało mi się nagrać Łaciatka jak mi ugniata brzuch =P
http://www.youtube.com/watch?v=S03TRpwYrvI

jaki masażyk 8O :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto maja 03, 2011 12:15 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Najulubieńsza zabawka :mrgreen:
Obrazek
koniec grania :P
Obrazek
Zajączek bez nóżek i bez rączek =P
Obrazek
Timonek jako podpórka :D
Obrazek
Czyż nie jestem śliczny? :twisted:
Obrazek
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Wto maja 03, 2011 14:26 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

obydwoje są śliczni :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto maja 03, 2011 14:48 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

rozkosznie śliczni :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto maja 03, 2011 15:14 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Chłopcy dziękują za zachwyty :mrgreen:
A ja się musze pożalić że Timonkowe oczko się odzywa :( Leci mu z niego,a raczej z obu znów woda,a z tego biedniejszego niewielkie ilości ropki =( Jutro idziemy robić wymaz...Czy ropka może lecieć z podrażnienia podczas zabawy?I czy koci katar może się wracać?Czy to może być z powodu siedzenia przy otwartym oknie?Często wychodząc do pracy zostawiałam im okienko,zabezpieczenie pozwala je otworzyć na jakieć 7 cm, nie więcej, no i oni główki w tą szparę wsadzali i sobie oglądali i wąchali,siedzieli i leżeli przy takiej szparze,czy mógł sobie oczko przewiać?Wcześniej nigdy ropki nie było =(
Czy mogłabym cos zrobić by to złagodzić?

@edit
Pani doktor Timiego wymacała,węzłów nie ma powiększonych,była zachwycona jego zębami :D Powiedziała że po zębach to więcej niż 2 lata by mu nie dała :) Dała nam scannomune i kazała obserwować.
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro maja 25, 2011 18:39 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Nowe fotki.

Kwoka wysiaduje 8)
Obrazek
Hello Kitty :mrgreen:
Obrazek
Łaciaty odpala swoją kapsułę czasu, a Timon nie chce go puścić :P Wczoraj tak w niej kopał że drzwiczki z zawiasów wywalił :mrgreen:
Obrazek
Timon na złożonej drabinie :P
Obrazek
Mój własny skwerek :)
Obrazek
Zima w maju
Obrazek

A na koniec proszę o radę, co mam zrobić z kotem który czuje miętę do firanek i zasłon i namiętnie je żuje? 8O

Pozdrawiamy :kotek: :kotek:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro maja 25, 2011 18:41 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

ale sprytne, fajne chłopaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ja to bym zdjęła te firanki, hiehie :P
Obrazek

magdaradek

Post » Śro maja 25, 2011 20:08 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

ja nie wiem, jak to jest,
że te chłopaki coraz śliczniejsze :1luvu: :1luvu:

a który żuje firankę?
i jak oczko Timonka?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw maja 26, 2011 6:36 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

No właśnie Timon żuje :P Zasłonka w naszym pokoju jest cała obstrzępiona :P ale zauważyłam że jak pralka przyszła to za taką grubą folię w której była zapakowana też się zabierał O_o i za folię malarską którą osłoniliśmy podłogę(oczywiście nie zjadł żadnej folii, ale widziałam że ciumka ją i odgoniłam ).Może chłopak po prostu
lubi żuć, bo wątpie by w diecie czegoś mu brakowało 8O
A oczko już tak nie łzawi, myślę że po wakacjach pojedziemy to tego super profesora od oczu.Teraz mamy intensywne wykańczanie mieszkania, a potem ślub =P Po tym wszystkim będzie troche spokoju i zamierzam się tam skonsultować i ewentualnie jeśli się da, to naprawimy oczko miziaczkowi :)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Czw cze 02, 2011 23:16 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

śliczne te Twoje kociaste...

u Julci wporzo?..bo Maciuś nic nie pisze...

a może on nie do końca żuje tylko sobie języczek czyści jak mój Durian o obrusy ? ( bo firanek nie posiadam :roll: )
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt cze 03, 2011 20:27 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Witam :)
U Julci jest w najlepszym porządku.Maciuś coś napisał przecież :) Trochę jest zajęty,a po drugie to on kompletnie nie umie tak pisać o kotach jak kociarze z tego forum :P Trzeba mu to wybaczyć ;) To facet dosyć zamknięty w sobie i ciężko się przebić do niego, a już zmuszać go żeby ciągle sie uzewnętrzniał to już istna tortura =P Tak że nie martw się , ja czuwam nad wszystkim, a Maciek to złoty człowiek.

A co do Timonka to raczej żuje, ponieważ jedna zasłonka jest powygryzana :P Na szczęście wystarczy by firanka była trochę dłuższa niż parapet i już go nie kusi,kuszą go tylko krawędzie =P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

[poprzednia][następna]