Kefir & Morfeusz - M jak maczeta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 19:41 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

dagmara-olga pisze:czy nikt nie zauważył, że śpię w trumienceeee :evil:
Morf

dziękujemy za pamięć plaskatym!

Morf toć to takje cóś do kfiatów na balkon nie? chyba że udawasz wampira

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt kwi 29, 2011 19:44 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

Zaglądamy i pozdrawiamy :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt kwi 29, 2011 19:54 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

:piwa: Witaj!!! Super, że jesteś!

No do kfjatów ale cholera wie czemu Duża zagląda jak śpie z takim uśmieszkiem i mówi do starszej Dużej przez telefon "Morf śpi w trumience" ? Tak Kefir mówił, że tak było. No on mnie w konia nie robi.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt kwi 29, 2011 19:54 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

Morf

Nieważne jak się nazywa, byle było wygodne.
I niech ci Duża do środka poduszkę włoży.
Klakier

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt kwi 29, 2011 20:14 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

Klakier dobrze gada poduszki zażondaj do tego na kfjaty bęndzie mientko i wygodnie
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt kwi 29, 2011 21:37 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

viewtopic.php?f=20&t=127122

zapraszam na bardzo fajny bazarek - takiej zakładki do książek nigdy nie widziałam, a może komuś przydadzą się okulary na basen? Firmowe- speedo!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob kwi 30, 2011 9:01 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

dagmara-olga pisze:Byłam z Morfinką u lekarza. Oczko bez wrzodów - zagoiły się. Kotka zdrowa, nabiera ciałka - teraz już po prostu wraca do normalnej figury a nie tylko odzyskuje wagę z nawodnienia.
Dziś waży 2,5 kg.
Oczywiście narzekała na podróż i wizytę ale po powrocie - zaczęła od wypoczynku na stole, następnie bardzo porządnie walczyła na drapaku. Zajrzała na balkon, połaził, zachwyciła się widokiem sąsiada używającego myjki ciśnieniowej - patrzyła jak zahipnotyzowana. Pewnie myślała , że to taki wypaśny kran do picia :-) Potem poszła i kilka razy jeszcze wracała na balkon. Morfeusz spał w trumience :twisted: - mam na balkonie dużą prostokątną drewnianą donicę z kratką z tyłu. Morf włazi do niej, drapie pracowicie dno a potem układa się w niej i śpi. Miałam ją wyrzucić , bo nie mam zieleni na balkonie ale skoro to ulubione miejsce Morfa....

Super, dzięki za informacje :-)
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Sob kwi 30, 2011 14:55 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

Morf

W trumience? :strach: A dlaczegóżto?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob kwi 30, 2011 15:07 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

MaryLux pisze:
Morf

Inka

Chcą się go pozbyć :evil: Węszę spisek :roll:
Mieczysław Naczelnik
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob kwi 30, 2011 15:08 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

Gibutkowa pisze:
MaryLux pisze:
Morf

Inka

Chcą się go pozbyć :evil: Węszę spisek :roll:
Mieczysław Naczelnik

Ratujmy Morfa!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob kwi 30, 2011 21:24 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

A tak wracając do balkonu to czy jak chce się wywiercić kilka dziurek na haki do siatki to trzeba mieć pozwolenie??
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob kwi 30, 2011 21:27 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

trza pytać tzw administracji. Mogą coś marudzić, ale można opisać, że haki nie przenoszą obciążeń, że nie grożą np. oderwaniem tynku i że chodzi o bezpieczeństwo zwierząt. Chociaż - ja bym nie pytała tylko wkręciła i cześć. Niech się czepiają tych, którzy mają na balkonie beczki, opony, gacie i jakieś zwały zapasów sprzed 25 lat.

spoko spoko, jestem bezpieczny. Duża wróciła skądś i czuję od niej KOTY. No i to mje niepokoi. Ale dała mi przekąskę, więc luz. Morfinka pobiła Dużą i osyczała heheheh diablica wcielona z niej, zaczyna mi się podobać!

To diablica na fotce - ale niewinnie jej z oczuf parzy no nie?

Obrazek

a to ja w trumience. Mam tam spokój, wytchnienie od słońca (nie wiem co to wytchnienie - Kefir mówi, że to jak tyłek mam wrzący to jak się chłodzi i jest git - to jest wytchnienie) I zarąbiście się tam drapie te dechy. To prawie tak fajne jak karton po telewizorze!

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob kwi 30, 2011 21:29 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

Faktycznie trumienka ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie maja 01, 2011 7:26 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

JaEwka pisze:A tak wracając do balkonu to czy jak chce się wywiercić kilka dziurek na haki do siatki to trzeba mieć pozwolenie??

Hej .
Ja się nie pytałam i cześć. Obok sąsiadka zrobiła sobie jakiś roletowy daszek i też się nie pytała. Zrobiłam 2 dziurki, wkręciłam śruby i cześć. Znaczy się, sama nie zrobiłam, poprosiłam kolegę.

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie maja 01, 2011 10:24 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 42&pending

to jest wydarzenie Morfinki na FB, ja nie mam konta, ale jeśli ktoś ma, może przesłać / udostępnić / rozpropagować wydarzenie - będę bardzo wdzięczna
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]