6 tyg. kocurek znalazł dom?? Wrocław!!!ZDJECIA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 12:54 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

drugi konkretny telefon :D:D:D:D moze sie uda :lol:
szczęśliwa posiadaczka Traktora :D

katalotka

Od: Czw kwi 14, 2011 19:04

Post » Śro kwi 27, 2011 17:02 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

to dwie kotki-podrzutki, ktore druga zime spedzily u mnie na balkonie, czarnobiala zjawila sie pozna jesienia jako mala kulka kilkutygodniowa, nieufna i bojaca sie ludzi, druga to podejrzewam wysterylizowana dorosla kotka, ktora podejrzewam ktos jadac przez wioske wyrzucil wraz z "siostra" z samochodu - w tym samym czasie zjawily sie druga podobna z budowy, z taka sama mordka i tez prawdopodobnie wysterylizowana trzykolorka, obie nie boja sie ludzi, widac, ze mialy dobry kontakt z czlowiekiem, tamta przygarnela moja kolezanka a ta rezyduje u mnie na balkonie
mam problem, bo martwie sie, ze ta piekna czarnobiala znowu dorobi sie przychowku a ma przeciez dopiero ok 1,5 roku wiec sezonow jeszcze przed nia sporo, jak ja zlapac, jak ja dowiezc do lekarza jak ona boi sie ludzi jak ognia!!!!

katalotka

Post » Śro kwi 27, 2011 18:47 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

hasło: klatka- łapka, ewentualnie podbierak :) myślę, że doświadczone łapaczki chętnie pomogą- nie tylko radą, ale w razie potrzeby i działaniem. Trzymam kciuki! :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw kwi 28, 2011 12:20 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

musi sie udać :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw kwi 28, 2011 13:53 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

"bardzo pania przepraszam ale narzeczony zrobil niespodzianke i przywiozl kotka" 8O
kurka a tak liczylam na ta babke........ gdybym nie napisala do niej pewnie informacji by nie bylo :x
zostaje na razie mlodzieniec, ktory dzwonil jako pierwszy

katalotka

Post » Czw kwi 28, 2011 14:16 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

katalotka pisze:"bardzo pania przepraszam ale narzeczony zrobil niespodzianke i przywiozl kotka" 8O
kurka a tak liczylam na ta babke........ gdybym nie napisala do niej pewnie informacji by nie bylo :x

podejrzewam, że się zwyczajnie rozmyśliła i szuka wymówek... :twisted:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw kwi 28, 2011 14:39 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

to po co zawracanie d......... znaczy gitary??

katalotka

Post » Pt kwi 29, 2011 6:18 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

zawracanie d...znaczy gitary - dla zasady :mrgreen: ludzie tak mają
...a domek musi być najlepszy
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt kwi 29, 2011 18:31 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

Pewnie, że znajdzie domek :) Czasem domki się wycofują, a to znaczy, że to nie były te najlepsze!
Śliczny maluszek napewno znajdzie swojego Dużego :ok: :ok: :ok: :ok:
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Sob kwi 30, 2011 8:27 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

to za Duzego albo Duzych!!

katalotka

Post » Sob kwi 30, 2011 8:46 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

a ja od ranka podrzucę śliczną kocinkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Nie maja 01, 2011 9:15 Re: 4 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

komu komu???? bo chce isc do domu!!!!

katalotka

Post » Wto maja 03, 2011 11:14 Re: 5 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

haloooooo
jest tam ktos??
szukam domuuuuuuu

katalotka

Post » Wto maja 03, 2011 13:37 Re: 5 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

no dobra a gdzie maluszek ogłaszany jest?
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto maja 03, 2011 19:17 Re: 5 tygodniowy kocurek szuka domu Wrocław i okolice!!!ZDJECIA

"rzucilam" go na facebook i nk, gg, probowalam na tree ale nie chcialo mi przyjac ogloszenia nie wiem czemu :(
no i w adopcjach, ja to zielona jestem jak to z tym, robie to grzecznosciowo, bo mi serce sie kroi jak widze to kociatko i jego przyszywana rodzine, oczywiscie jeszcze poczta pantoflowa po rodzine i znajomych.....

katalotka

[poprzednia][następna]