No moja Duża mówiła, że kotulki słodkie, ale one rzeczywiście wredne baby są i tyle. Dziś ta mała co to ją Duża pod pocztą oswaja natrzaskała mi po mordzie a darła się przy tym, że ho ho. I obraziła się na Dużą i jeść nie chciała, próbowałem skorzystać z okazji, ale mnie Duża wzięła na ręce, psa na smycz i zabrała marudząc, że takich dwóch żarłoków jak ja i blondyn to świat nie widział. Nie wiem o co jej chodzi o linię trzeba dbać, nie? A Badań nie miałem, bo Duża musi opiekować się swoją Dużą na zmianę z siostrą Dużej (co jej nie lubię, bo ją mało znam i jeść nie daje) i powiedziała, że wyskrobie chwilkę i pobiegniemy mnie kłuć Oby tej chwilki nie znalazła. TygRyszard Kot
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453
A to moje posłanko do niedawna, w całości bazarkowe Namówiłem Dużą na poduchę i na kulkę kosmiczną i karton też z jakiegoś bazarku i to było moje super miejsce, ale Blondyn wie co dobre i zniszczył mi posłanko Najpierw próbował zmieścić w nim swój 40 kilowy zadek a potem karton zeżarł, poduchy nie ruszył, zabawki też nie bo pamięta, że nie wolno. Tyle dobrego. A tak w nim było fajnie, no sami zobaczcie : i dbałem o swoją zabawkę :
A teraz jak już nie ma kartonika to znów śpię gdzie popadnie : A duża mówi, że piękny jestem, i ja się zgadzam z nią
TygRyszard Kot
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453
Piękny jesteś Masz piękną podusię i powinieneś na niej spać
TygRyszardzie nie pozwól bić się kobiecie bo skończysz jak ja Sisi ostrzegający
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
no ale co ja mam zrobić? Idę codziennie i ona codziennie mnie ładnie wita, a czasem nie wiadomo o co jej chodzi i mnie napadnie i warczy na mnie jak patrzę jak je, a ja tylko pilnuję, żeby wszystko zjadła, phi zero wdzięczności. A Duża przytachała dziś klatkę co to była dla blondyna jak był gówniarz i ząbkował a ja bardzo lubiłem tę klatkę. Myła i opowiadała, że to dla kici jak ją przechwyci, żeby się w spokoju i bezpieczeństwie aklimatyzowała A no i dzięki Morfinka za życzenia. No i nie lej chłopaków czarnych bo piękni są, a że trochę nieokrzesani, cóż i tak nie wiedzą o co chodzi myślę TygRyszard Kot
TygRyszardzie jesteś prawdziwy gentleman a kobiety rzadko takich doceniają Sisi
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
No mówi, że jej Duża nie wyzdrowiała i że teraz to już tylko siostry i nas ma, no i siąpi nosem, a teraz podobno idzie się znieczulić i nas nie zabiera tylko idziemy do niani znaczy Róży Pani