_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja też czekam na pozytywną decyzję domku! Byłam u Promysia w sobotę - jest niesamowicie spragniony kontaktu z człowiekiem, głaskania i przytulania.. On naprawdę już powinien być w swoim domku, spać z Dużą/Dużym na łóżku na swojej podusi.. Fakt faktem Promyś dostał w sobotę convenie, antybiotyk na stan zapalny dziąseł, który działa przez 2 tygodnie, w tę sobotę ma być kontrola i jak będzie w porządku to tydzien po antybiotyku szczepienie. Więc jeszcze trochę czasu na decyzję domek ma, ale jakby się zdecydował wczesniej to już byśmy się mogli cieszyć, prawda?
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Domek zdecydowany, tylko też ma przejściowe kłopoty. Ale mamy jeszcze trochę czasu, jak zauważyła Marzenia. Jak tylko będę miała jakieś wiadomości, dam znać
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.