pilnie poszukiwana Igła okulistyczna 0,6 x 30 mm, prosta z oliwką, luer lock lub Igła do płukania gruczołów okołoodbytowych z oliwką Muszę kupić żeby płukać przetokę psicy bo to przedostatnia szansa na uratowanie przed operacyjnym usuwaniem i przeszczepem skóry.
W sklepach wet. znalazłam tylko nie wiem czy osoba "z ulicy" może kupić.
Psica zmiany w łokciach wskazana konsultacja ortopedyczna. Kręgosłup b.z uffffffffffffff Jeszcze czekamy na opis bioder
Mufasa duże zmiany w prawym kolanie wskazana artroskopia. Lewe kolano również uszkodzone też do artroskopii. W przyszłym tygodniu kontrolne rtg + dodatkowe projekcje.
Koszt artroskopii za jedno kolano to około 1500 -2000 złotych
Proszę o kciuki od dzisiaj do piątku - żeby przetrwały i się nie stresowały ..
Psica zmiany w łokciach wskazana konsultacja u dr Bieżyńskiego we Wrocławiu - prawdopodobnie konieczna będzie interwencja chirurgiczna. biodra ok
Bardzo proszę o podrzucanie bazarków bo będę bez dostępu do komputera od jutra do piątku . A od piątku do niedzieli korzystanie z komputera będzie utrudnione .
nie martw się, czas szybko minie.. zwierzaki przetrwają, Ty się podreperujesz... wiem co czujesz, bo też mieszkam sama, ale do zwierzaków czasami ma kto zaglądać ja trafiam do szpitala, to o tyle dobrze.. Twoje dadzą radę.. Paczkę do Ciebie wyślę wtedy w przyszłym tyg, albo w piątek.. trzymamy kciuki i pazurki kocio-psie.. wracaj szybko.. trzymaj się ciepło..