Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 30, 2011 11:17 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

W sensie że Heniu nie może wrócić czy ty nie możesz go zobaczyć?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob kwi 30, 2011 11:24 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

jest szansa na DS dla Heńka
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Sob kwi 30, 2011 17:55 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Alienor pisze:W sensie że Heniu nie może wrócić czy ty nie możesz go zobaczyć?

nie ma dokąd wrócić
pewnie jak dziś bym poszła, to by go wzięła
ale co by było dalej?
i tak mówiła, że będzie wypuszczać...
najszczesliwsza

Post » Sob kwi 30, 2011 20:49 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

najszczesliwsza pisze:

nie ma dokąd wrócić
ale co by było dalej?

:(

Ten kot jakoś nie jest tam widocznie potrzebny. Ot jest. Ani im potrzebny ani niepotrzebny. "Byleby się nim nie zajmować". Szkoda kota :(
(w kontekście stanu Henia tj. ewentualnego pobicia, to już w ogóle wszystko się robi zastanawiające... :roll: )
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Sob kwi 30, 2011 21:37 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

joshua_ada pisze:
najszczesliwsza pisze:

nie ma dokąd wrócić
ale co by było dalej?

:(

Ten kot jakoś nie jest tam widocznie potrzebny. Ot jest. Ani im potrzebny ani niepotrzebny. "Byleby się nim nie zajmować". Szkoda kota :(
(w kontekście stanu Henia tj. ewentualnego pobicia, to już w ogóle wszystko się robi zastanawiające... :roll: )

Ja nie snuję domysłów.
Dziś TŻ obwieścił mi, że Heniowi skończył się tymczas i, że jego już tu nie ma...
A 10 minut później niósł go na rękach do kuchni, bo jak szyneczkę, to wszyscy po równo :ryk:
najszczesliwsza

Post » Sob kwi 30, 2011 21:38 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Sob kwi 30, 2011 21:41 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Ale tego, że Heńka tu nie ma się twardo trzyma.

Kupiłam dziś Heńkowi szeleczki :mrgreen: w stylu EMO :ryk:
najszczesliwsza

Post » Sob kwi 30, 2011 21:45 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Henio w przestrzeni prawie wirtualnej. Z odlotowymi szeleczkami :lol: :lol: :lol:

A szeleczki w stylu EMO tzn. że w szkieletowe hello kitty? :spin2:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Sob kwi 30, 2011 21:52 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

joshua_ada pisze:Henio w przestrzeni prawie wirtualnej. Z odlotowymi szeleczkami :lol: :lol: :lol:

A szeleczki w stylu EMO tzn. że w szkieletowe hello kitty? :spin2:

Czarne i w kości... bo to takie szczeniaczkowe.
Jutro przymiarka, ale nie wiem, czy się zdecyduję wyjść. I nie wiem co Heniek na mój pomysł...
Niech sobie będą... mój synek wybrał "czachowe" i sam zapłacił (ma 3 lata)
A i majątek kosztowały, jakby mi ktoś chciał zarzucić, że szastam pieniędzmi których nie mam.
4 złote :)
najszczesliwsza

Post » Pt maja 06, 2011 16:48 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

kochany kotek :1luvu: i kochane dziecko troszczy sie o kotka :kotek: :kotek: i tż który dzieli sie szyneczka :1luvu: dajcie mi namiary na takiego tż tez chce milosnika zwierzat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: szukam szukam i nie moge znalezc same buraki sie trafiaja :evil: :evil: :evil: :evil:
gerardbutler

Post » Pt maja 06, 2011 17:02 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Najszczęśliwsza jak sytuacja?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob maja 07, 2011 7:06 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

cały czas szukam chętnych którzy daliby Heniowi DS, jak widać na razie mało skutecznie, ale nie poddaję się
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Sob maja 14, 2011 21:30 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Heniek 3 dzień dużooo pije i wymiotuje... Sierść nastroszona...

W poniedziałek do weta, chyba, że jeszcze wymioty się powtórzą, to jutro.
Tylko nie bardzo jest jak jutro...

MAM DOŚĆ

a TŻ powiedział, że Heniek ma tydzień i wylatuje z domu. No i tym razem TŻ nie żartuje...
najszczesliwsza

Post » Sob maja 14, 2011 21:30 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Znaczy 3 dni szybko za szybko picie znika, wymiotuje dziś, 2 raz, wszystko co zjadł...
najszczesliwsza

Post » Nie maja 15, 2011 17:42 Re: HENIEK CHORY, BRAK DT POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziś wymiotów nie było, w nocy zwymiotował pianą na synka łóżko..

Je, pije...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]