Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 8:09 Re: Kicie Smarti-..prosimy o pomoc aby pilnie zoperować Ciumcię!

Ciumcia po operacji. Sterylce towarzyszyła smarti i nawet zabawiła się w fotoreportera :strach: :strach: :strach: dopiero wyszła przy operacji oczka.. Guzek okazał się węzłem chłonnym mocno powiększonym więc nie został usunięty. Generalnie były chwile grozy, bo oprocz zapalenia jelit, ktore ma Ciumcia, wet miał podejrzenie fipa 8O 8O 8O ale został wykluczony po zrobieniu testu Rivalta. Ufffff....

Teraz tylko rekonwalescencja i jak najszybszy powrót do formy i zdrowia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 29, 2011 8:15 Re: Kicie Smarti-..prosimy o pomoc aby pilnie zoperować Ciumcię!

Wpłynęły wczoraj wpłaty - bardzo wszystkim dziękuję!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Uaktualniam rozliczeniowy post - str. 1 :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt kwi 29, 2011 8:28 Re: Kicie Smarti-..prosimy o pomoc aby pilnie zoperować Ciumcię!

Uff, dobrze że już po strachu :ok:
Za szybki powrót Ciumciolka do zdrowia :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 29, 2011 9:17 Re: Kicie Smarti-..prosimy o pomoc aby pilnie zoperować Ciumcię!

Matko ale wieści 8O Dobrze że już po :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 29, 2011 9:56 Re: Kicie Smarti-..prosimy o pomoc aby pilnie zoperować Ciumcię!

Dobrze, że już po :ok: Podejrzenie FIP-a toż to zgroza! A dlaczego aż tak powiększony węzeł chłonny? wiadomo?

Marzeniu miałam wczoraj dzwonić ale padłam żywym trupem chyba o 20:00.
Jestem w sobotę wyłączona z życia więc nie sądzę, żebym mogła w jakikolwiek sposób pomóc - będę poza Wawą w sprawach rodzinnych.. to w nawiązaniu do naszej rozmowy.
I tak jeszcze do Ciebie dryndnę mam nadzieję, że dzisiaj nie zapomnę. Jestem do 9 maja, a potem tydzień mnie nie ma w Polsce więc jak coś potrzebujecie ode mnie to pisać, dzwonić :) Mózg odmawia mi posłuszeństwa!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt kwi 29, 2011 10:36 Re: Kicie Smarti-..prosimy o pomoc aby pilnie zoperować Ciumcię!

No to teraz już (mam nadzieję ) do przodu :mrgreen:
Ciumcia - wiosnę mamy , rozkwitaj razem z nia :kotek: :1luvu:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt kwi 29, 2011 17:14 Re: Kicie Smarti-..prosimy o pomoc aby pilnie zoperować Ciumcię!

Thriller 8O Za Cimciaka najmocniejsze :ok: :ok:

I śpieszę donieść, że jestem w posiadaniu 80 zeta od darczyńców na operację Ciumci :ok: :ok:

Marzenia dotarł przelew od Ani W. na Sznycla?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob kwi 30, 2011 7:21 Re: Kicie Smarti-..prosimy o pomoc aby pilnie zoperować Ciumcię!

alareipan pisze:
Marzenia dotarł przelew od Ani W. na Sznycla?

tak, jest w rozliczeniach :wink:

Marzenia11

Post » Sob kwi 30, 2011 19:30 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Serdeczne dzięki Wam,kochane dziewczyny za pomoc dla Cimciaka :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,oraz
dzięki wielkie Marzeni za dzisiejszą wielogodzinną opieke nad moimi kiciami :D :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu:

Dziś miałam wielką i smutną,choć bardzo piękną uroczystość a wiec opiekę nad kiciami zgodziła się przejąć Marzenia :1luvu: :1luvu:

nie widziałyśmy sie nawet ale jak teraz wróciliśmy to widzę jedno- kicie niewątpliwie wyglądaja na bardzo zadowolone :D :D :D :D :D

resztę już pewnie opisze Marzenia jak wróci z wycieczki na naszą wieś...nie wiem nawet czy zdążyła posiedziec chwilę pod magnolią,która niestety juz sypie płatkami jak sniegiem...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob kwi 30, 2011 21:42 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Odstresowywałam się w IKEA. Dokonałam zakupów po raz pierwszy od 2 lat a kiedyś do domu kupowałam cos przynajmniej raz na kwartał... :roll: W weekend walczę z moją chałupą - jestem w mega desperacji i będzie już tylko lepiej=ładniej.

Pokonało mnie dzisiaj kilka rzeczy:
animalia.pl - a ściślej: lecznica w ktorej miałam odebrać karmę - nie pracują (a co!), wczoraj też wcześniej zamknęli więc musiałam przed pociągiem wstąpić do kakadu.
I dobrze, bo pokonała mnie też skm'ka ktora dzisiaj jeździła jak w święto - więc i tak czekałam 40 minut - kakdu obok :D
Potem pokonały mnie transporterki - chciałam wziąć także Promyka na convenię i potrzebowałam transporterka. Owszem, stały dwa u Promyka, ale za nic nie mogłam do drugiego włożyć drzwiczek. Więc szukałam po - niemałym - domu drugiego. No i w końcu pożyczyłam od Sznycla.

Sznycel był zachwycony - gdy wchodziłam - i wielce zawiedziony, jak natychmiast od niego wychodziłam. :D Nie ukrywam, ze gdy go zobaczyłam po raz pierwszy to z wrażenia zatrzymałam się na chwilę. Ale jest tak niesamowity..khm... w wyglądzie jak jest niesamowicie kontaktowy, miziakowaty, barankujący, przytulający się... cudo, kochane i bardzo wdzięczne, spragnione człowieka jak mało który kot. Absolutnie nie mogłam mu zrobić żadnego zdjęcia bo gdy tylko klękałam to dla niego to jest sygnał do natychmiastowego przyjścia do głaskania. gdy chciałam obdocić wywalony brzchol to natychmiast się podnosił stwierdzając, ze skoro się nie pokapowałam, ze ten brzuch trzeba było głaskać to niech go chociaż po łebku pogłaszczę - i podchodził, przytulał się, łepek wkładał w ręce itp. No słodziak niesłychany. Po powrocie od weta siedziałam u niego 15 minut a on z zachqytem krążył od miski z indykiem do mnie i spowrotem.

c.d.n bo mi się moja Duża zamiauczy z braku zabawy i mojej uwagi :D

Marzenia11

Post » Sob kwi 30, 2011 21:46 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

A ja tylko z biegu napiszę, że jutro wszystko przeczytam bo dopiero wróciliśmy i co robię? padam!
Dobranoc Wam i wszystkim kociastym :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie maja 01, 2011 8:52 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Cześć Kochani! :)
Pracowity dzień wczoraj miałaś, Marzenia :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 01, 2011 11:12 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

nooo,Marzenia-chyba to z 1/3, a raczej 1/7 całej prawdy :ryk: :ryk: :ryk: albo nawet 1/10 :!: :ryk: :ryk: :ryk:
w dodatku Marzenia zapomniała :mrgreen: o Carlicie i Belli 8O :!: :!: :!:

my po wczorajszych uroczystościach padliśmy totalnie..zwłaszca mój Tż-poszedł spać od razu a ja karmiąc wieczorem kicie zauważyłam,a raczej tylko usłyszałam, coś bardzo ciekawego...wręcz niemożliwego :1luvu: :roll: 8O :kotek: 8O :kotek: :kotek: :kotek: 8O :roll: :piwa: :piwa: :piwa: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: ...ale o tym za chwilę.. :ryk: :ryk: :ryk:

ale w takiej syt.jak moja to człowiek poważnie zastanawia się czy przypadkiem nie ma jakichś omamów :roll: 8O 8O 8O :oops:

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie maja 01, 2011 11:18 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie maja 01, 2011 11:16 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Czekamy z zapartym tchem..... :oops:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

[poprzednia][następna]