Tylko jak jest w izolatce to znów będziemy mieli opóźnienia w działaniu. No ale najważniejsze że koteczka już zarasta sierścią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunicram pisze:Elena (w schronisku nazywana "Grzybasek") niestety zaszła w ciążę i 2 dni temu miała zrobioną sterylizację. Teraz dochodzi do siebie, czuje się ponoć dobrze i wygląda też. Grzbiet również zarasta i się poprawia. To są informacje od Asi, ja jej dzisiaj nie widziałem, jest w izolatce i odpoczywa po zabiegu.
Cameo pisze:Niestety tak
sunicram pisze:Co do niechcianych ciąż to oczywiście trudno mi powiedzieć jak to naprawdę jest, ale z tego co mówią koleżanki ze schroniska i sam podejrzewam ciężko zapewnić 100% sterylizacje, bo koty które trafiają najpierw przechodzą SOR, a potem po ok 2 tygodniach są kierowane na zabiegi.
sunicram pisze:. Bo świata nie zmienię.
sunicram pisze:A co do Eleny i że jej stan zdrowia pogorszył się w schronisku, to to nie jest chyba żaden wyjątek, ale niestety często reguła. I w jej przypadku wykluczono chyba wszystkie przyczyny oprócz stresu.
sunicram pisze:Teraz trzeba jej pomóc w znalezieniu domu, żeby doszła do siebie. I mam nadzieję, że się uda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 99 gości