Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Ja z moimi nic robie , bo i tak się same układają , jak chcą
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Ciepła pisze:krótkie włoski umyjesz,wetrzesz pianke,trzetrzepiesz palcami i prawie suche i ułożone![]()
Ło u mnie nie tak prosto. Jak miałam króciusieńkie, to mogłam sobie tak zrobić, ale teraz mam za długie, żeby takie uczesanie pianką i rękami ułożyć. Kręcone dziady są, wyglądałabym jak nienormalna. Muszę prostować. Ale w sumie zajmuje mi to z 5 minut
Używam kremu prostującego (i przy okazji zabezpieczającego włosy przed działaniem prostownicy) i prostownicy. Zapętliłam się
haha moje cieniutkie i prościutkie jak zapałki,wiec ja akurat nie mam z tym problemu
maciejowa pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze:
Ło u mnie nie tak prosto. Jak miałam króciusieńkie, to mogłam sobie tak zrobić, ale teraz mam za długie, żeby takie uczesanie pianką i rękami ułożyć. Kręcone dziady są, wyglądałabym jak nienormalna. Muszę prostować. Ale w sumie zajmuje mi to z 5 minut
Używam kremu prostującego (i przy okazji zabezpieczającego włosy przed działaniem prostownicy) i prostownicy. Zapętliłam się
haha moje cieniutkie i prościutkie jak zapałki,wiec ja akurat nie mam z tym problemu
Szczęściara
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Szczęściara
chociaz w czymś haha![]()
maciejowa pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze:Szczęściara
chociaz w czymś haha![]()
Nie no na pewno coś jeszcze by się znalazło![]()
![]()
Ciepła pisze:
może lepiej nie szukajmy haha![]()
![]()
maciejowa pisze:Ciepła pisze:
![]()
No tak, najpierw gada, że mało ale szukać więcej to nie chceBaby
![]()
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Ciepła pisze:
![]()
![]()
a jak znajdziemy jakiego felera to co![]()
![]()
![]()
maciejowa pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze:
![]()
a jak znajdziemy jakiego felera to co![]()
![]()
![]()
To udamy, że nie widzimy. Szukamy szczęścia przecieżFelery się zdarzają, nie ma ludzi idealnych
Ciepła pisze:więclepiej nie szukajmy,bo myslałam,że jestem idealna haha![]()
maciejowa pisze:Ciepła pisze:więclepiej nie szukajmy,bo myslałam,że jestem idealna haha![]()
ok, niech i tak będziebądź nadal idealna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości