maciejowa pisze:Aha, no i ślub książęcy obejrzałam. Akurat włączyłam tv jak Kate stała w drzwiach kościoła i miała iść do ołtarza. Wzruszyłam się
fajnie wygladała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Aha, no i ślub książęcy obejrzałam. Akurat włączyłam tv jak Kate stała w drzwiach kościoła i miała iść do ołtarza. Wzruszyłam się
Danusia pisze:maciejowa pisze:Ciepła pisze:
a fotka gdzie![]()
A nima
Muszę jakąś cyknąć...
no to szybciutko![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:Danusia pisze:maciejowa pisze:
A nima
Muszę jakąś cyknąć...
no to szybciutko![]()
![]()
![]()
RAS-RAS
maciejowa pisze:Dzień doberekNie wiem co będzie z tym weekendem. Byłam z mlodym u lekarza rano. ucho jeszcze czerwone. A zapowiadają spore ochłodzenie. Chyba się boję go puścić. Teściowa ma zadzwonić, zapytać o ogrzewanie. czekam na chłopaka chętnego na mieszkanie. ma być o 19. A jutro jedziemy sobie do znajomych. Koty ucinają sobie drzemkę, jeden za moimi plecami, drugi za laptopem. Całe szczęście, że znów wolne
A za półtora miesiąca wakacje!
Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Danusia pisze:
no to szybciutko![]()
![]()
![]()
RAS-RAS
ta sie doczekamy..
Myszolandia pisze:Ciepła pisze:Myszolandia pisze:
RAS-RAS
ta sie doczekamy..
Jo,pryndzy zimy chyba.......
Ciepła pisze:a Kasia ma takie włoski jak ja![]()
![]()
tylko moje juz sa długie i zaś czekaja na "strzyżenie"![]()
Kaśka superrancko wygladasz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danusia pisze:
WOW![]()
no mnie się bardzo podoba![]()
![]()
![]()
Jednak krótkie włoski się super prezentują
Ciepła pisze:krótkie włoski umyjesz,wetrzesz pianke,trzetrzepiesz palcami i prawie suche i ułożone![]()
maciejowa pisze:Ciepła pisze:krótkie włoski umyjesz,wetrzesz pianke,trzetrzepiesz palcami i prawie suche i ułożone![]()
Ło u mnie nie tak prosto. Jak miałam króciusieńkie, to mogłam sobie tak zrobić, ale teraz mam za długie, żeby takie uczesanie pianką i rękami ułożyć. Kręcone dziady są, wyglądałabym jak nienormalna. Muszę prostować. Ale w sumie zajmuje mi to z 5 minut
Używam kremu prostującego (i przy okazji zabezpieczającego włosy przed działaniem prostownicy) i prostownicy. Zapętliłam się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alyaa i 45 gości