Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze::ryk:
No Tolusia włazi na plecy, jak ktos ma rece innym kotem niz ona zajęte.
Nasza domowa Pantereczka tez na plecach lubi przejażdżki, trzyma sie nawet pazurami,żeby jej nie zrzucić i "wysiada" dopiero w miejscu docelowym
anulka111 pisze:Thorkatt pisze::ryk:
No Tolusia włazi na plecy, jak ktos ma rece innym kotem niz ona zajęte.
Nasza domowa Pantereczka tez na plecach lubi przejażdżki, trzyma sie nawet pazurami,żeby jej nie zrzucić i "wysiada" dopiero w miejscu docelowym
Jak ja sie ciesze ,ze moje malenstwa takich zwyczakjow nie maja-tylko Smakusia czasem po plecach mi przeleci jak chce zejsc z moich ramion
myshka pisze:Chciałabym zamówić 5 czarnych myszek z uszami/ogonkami w różnych kolorach , proszę dajcie znać czy to możliwe
myshka pisze:Super- jeśli można mieć zachcianki to najchętniej żółta x2 , czerwona , zielona , niebieska i pomarańczowa - jak widać 6 poproszę
Thorkatt pisze:Po swiętach spróbuję , jak wyglada krewniaczy kawałek norweskiego niebieskiego - norwesko kremowyPrzyłożę do futra Irbis, to może kolor sie będzie zgadzał, to oznaczenie podam
![]()
Aldaker pisze:Thorkatt pisze:Po swiętach spróbuję , jak wyglada krewniaczy kawałek norweskiego niebieskiego - norwesko kremowyPrzyłożę do futra Irbis, to może kolor sie będzie zgadzał, to oznaczenie podam
![]()
Jak tam KREMOWY LEŚNY?
Jakassss fotka???? Chcemy złożyć zamówienie...
Na razie mamy zapotrzebowanie na 3 klony HITOPYTONA.
Łatkowane od góry, z rdzawym POLARKOWYM brzuszkiem i PODWÓJNYMI uszami (czarne od zewnątrz, rude w środku).
MOgę zabłysnąć zdjęciem, naszego sfatygowanego gada dla poglądu.
Z zachciewajek, poproszę ogon z takiej bardziej sztywnej linki. Bo te miększe, mają precyzjnie wyciągane nitki z ogona, a potem są ucinane, przy samej... hehe dooooopie.
Nasze kremowo-różowe szczuro ma już ogon szczątkowy, coś jakby 1/4 długości.
Ogon obowiązkowo długości szczurowęża.
Niebieski norweski - mamy nadzieję czeka na nas.
Nie ma już takiego futerka niebieskiego więcej?
Albo te futerkowce z wtrętami innego koloru?
Jak nie ma będziem polarowce brać.
J.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości