Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt kwi 29, 2011 16:04 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

gosik i tak dzielna jesteś;) ja czasem nie ogarniam moich wątków ale ja mam dwa potffory 7 miesięczne i prawie 4 latkę - dom wariatów mówię Ci;)

odynka czeka na podsumowanie ale pewnie weźmie wsio bo nie często jej się trafia coś na nią:P
ObrazekObrazek Obrazek
a teraz serc mam aż pięć...
http://wataha.odiland.com - moja wilcza rodzina - galeria
http://odiland.blogspot.com - mój blog
zycie przynosi cudowne niespodzianki, jesli tylko dasz mu szanse...

odynka

Od: Czw lip 25, 2002 10:43

Post » Pt kwi 29, 2011 16:16 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

gosikbaum pisze:
Mroczka pisze:To dla mnie beda dwie niebieskie sukienki a16 i a19 :). I teraz to juz naprawde musze skonczyc z tym szalenstwem zakupowym, wiec mnie prosze podlicz na pw i puszcze Ci przelew.

musisz chwilkę poczekać, bo według postów kieca jest zarezerwowana przez Kicorka, chyba że chcesz teraz to co jest a resztę doślę???:)

już ogarnęłam trochę temat, zerknijcie czy się nei pomyliłam?? i jak ktoś rezerwował a nie było wymiarów to prosze by teraz sprawdził i ewentualnie potwierdził lub zwolnił rezerwację, bo do kilku ciuszków jest kolejka:)
ach wiecie jak ja Was lubię???? :D :D :D

A jak dlugo mam czekac? Bo juz bym chetnie niedlugo przyjela ciuszki ;). Prosze zatem Kicorka o ostateczne potwierdzenie, skoro byla przede mna :(, jak bierze, to trudno i ja poprosze moja reszte.
Aha, nr 46 juz dawno kupilam, wiec trzeba zmienic w opisie ;).
ObrazekObrazek

Mroczka

Od: Pt lip 18, 2008 8:14

Post » Pt kwi 29, 2011 16:26 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

oo:) ufff znalazła się właścicielka kiecki w motyle:) jak dobrze
a sweterek w paski Ci wysłałam??? czyli została tylko spódniczka C1?? przepraszam ale już się zamotałam :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pt kwi 29, 2011 17:43 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Do kiedy lusesita ma rezerwację? :twisted:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pt kwi 29, 2011 17:55 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

a11 rezerwuję :)
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Pt kwi 29, 2011 17:59 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

:ryk: zaginiona właścicielka motylowej sukienki.

Gosiu, może wykasuj po prostu sprzedane ciuchy?
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Pt kwi 29, 2011 18:04 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

no staram sie na bieżąco wykasować, ale widocznie zapomniałam, ja nie kasuję dopóki nie wyśle, bo już bym się zupełnie pogubiła.
dziewczyny które mają rezerwację proszę o szybkie decyzję co i jak, bo tu kolejka się robi :piwa: :smokin:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pt kwi 29, 2011 18:18 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Mroczka kiecka a19 wolna :)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt kwi 29, 2011 18:31 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

gosikbaum pisze:no staram sie na bieżąco wykasować, ale widocznie zapomniałam, ja nie kasuję dopóki nie wyśle, bo już bym się zupełnie pogubiła.
dziewczyny które mają rezerwację proszę o szybkie decyzję co i jak, bo tu kolejka się robi :piwa: :smokin:

O, to, to. We wstępie jest mowa o rezerwacji 24 godzinnej...
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pt kwi 29, 2011 19:17 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

ja generalnie nie mam w planach zwalniać niczego:D mam tylko nadzieję że nie będzie jakiejś cudnej dokładki :twisted:
ObrazekObrazek Obrazek

odynka

Post » Pt kwi 29, 2011 19:37 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

więc raz jeszcze. na 100% poproszę:
* sandałki DIBA
* a5 sukienko/tuniko/spódnicę
* z drugiego postu - płaszcz H&M

do tego zastanawiam się nad kilkoma innymi rzeczami, ale rezerwować ich nie będę. ino poczekam, czy coś zostanie. ale to jak już luźniej będzie tu troszkę - tzn kiedy uporasz się roznamiętnionymi fankami Twej szafy. :mrgreen:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Pt kwi 29, 2011 20:56 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

gosikbaum pisze:oo:) ufff znalazła się właścicielka kiecki w motyle:) jak dobrze
a sweterek w paski Ci wysłałam??? czyli została tylko spódniczka C1?? przepraszam ale już się zamotałam :oops:

Nie, sweterka nie wyslalas (tego w turkusowe paski, nr 16). Wiec w sumie jest spodnica C1, sweterek, i dwie sukienki a16 i a19 oraz z dzieciecych ten komplecik welurowy H&M. Masz wszystko? ;)
ObrazekObrazek

Mroczka

Od: Pt lip 18, 2008 8:14

Post » Pt kwi 29, 2011 21:02 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

ooo tak:) teraz tak:) tylko powiedz mi jeszcze gdzie schowałam sweterek?? :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt kwi 29, 2011 21:19 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

gosikbaum pisze:ooo tak:) teraz tak:) tylko powiedz mi jeszcze gdzie schowałam sweterek?? :wink:

na górnej pólce;)
ObrazekObrazek Obrazek

odynka

Post » Pt kwi 29, 2011 21:27 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

o no widzisz! znasz już moją szafę:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]