Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze: Co z jedzeniem mokrym dla Gracji bo sie konczy z tego co zauwazylam to nawet je.
gosiakot pisze:jadziaII pisze: Co z jedzeniem mokrym dla Gracji bo sie konczy z tego co zauwazylam to nawet je.
Jadziu , jutro pójdę do Alaskana - zazwyczaj mają jakiś niewielki zapasik karm specjalistycznych- większe ilości trzeba zamawiać , ale Gracja z pewnością dostanie papu
jadziaII pisze:Jednak z tego co pisze Alienor to Gracji lepiej odpowiada suche z/d z Royala wiem ze to drogie jedzenie ale kocina cos jesc musi.
Szkoda ze to z Hilsa jej nie pasuje bo jest cala 2 kg torba ale co zrobic![]()
Ok 10 maja pojedziemy z nia do kontroli czyli po 2-ch tyg. :/
Filomen pisze: Sake wyadoptowane - dzięki Jadzi, Wiesiowi i Gosi![]()
dzięki Wiesiowi ściągnęliśmy z dziczki schroniskowej kaftanik, natychmiast zaczęła się myć, obserwujcie o ile się da brzuszek
czy się nie rozlizala, sterylka była 2 tyg temu, nie powinna![]()
poza tym, musimy się umawiać raz na jakiś czas na porządki bo po prostu jest brudno, wiem ze na dyżurze nie ma czasu, ale musimy się jakoś z tym też poustawiać grafikowo. Kwarantanna - wyszorowałam puste boksy cifem, wytrzepalismy poslanka na dworze, meble i półki wymyłam w miarę możliwości. Nie myłam okien bo nie zdązyłam.
przydałby się odkurzacz - może ktos ma na zbyciu tylko tanio do odstąpienia. Zdrowej nie sprzatałam obcielam Gremlinom pazury i wyczyścilam oczka. Gapek nie zestresowany,
Filomen pisze:aha Józio ma mega -sraczkę wiec jest na diecie suchy intestinal Cofi chcąc nie chcą tez na tej diecie - nie dawac proszę mokrego.
Marzenko łosoś był w miseczkach nie zjedzony, mojego dorsza też nie chcialy
gosiakot pisze:jadziaII pisze:Jednak z tego co pisze Alienor to Gracji lepiej odpowiada suche z/d z Royala wiem ze to drogie jedzenie ale kocina cos jesc musi.
Szkoda ze to z Hilsa jej nie pasuje bo jest cala 2 kg torba ale co zrobic![]()
Ok 10 maja pojedziemy z nia do kontroli czyli po 2-ch tyg. :/
Jadziu dziś kupiłam dla Gracji 5 saszetek mokrego jedzonka oraz 5 mokrych pasztecików RC dla wrażliwców .Zobaczymy co Gracja na to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonyneept, Google [Bot], puszatek i 63 gości