BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2011 9:38 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Kassja, to jest myśl :ok:
Kurna, co tu zrobić z tym fantem?
Ten babsztyl zaczyna mnie naprawdę wq...ć :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw kwi 28, 2011 9:59 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

a jakby karmicielkę podstępem z domu wywabić ? :roll:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw kwi 28, 2011 12:07 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Iza znalazła maleńkie kociaki ,miała przy sobie transporter ,tam je wsadziła i kotka do nich wlazła ,dzika cholera że potem w domu siedziała na karniszu ,a jak za blisko do jej dzieci podchodziła to na łeb jej skakała :twisted: więc może z tą koteczką się uda.?
:ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw kwi 28, 2011 15:40 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Około 14 poszłam 'obadać' sytuację. Kotulka siedziała w gnieżdzie i myła kociaki, jakieś czarne koctwo, płci nieokreślonej leżało tuż obok na trawce. Widok sielski, gdyby nie baba stercząca w oknie :twisted:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw kwi 28, 2011 16:14 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

a nie da się późną nocą z tą klatką-łapką? Babsztyl w końcu kiedyś też spać musi... Mogę pomóc w razie czego. Będę jajkami/pomidorami rzucać w otwarte okno... :twisted: :twisted:

val

Od: Śro kwi 27, 2011 17:29

Post » Czw kwi 28, 2011 17:01 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Juz tu na forum wspomniał ktoś...czy nie można poprosić TOZ do współpracy oni chyba mogą kociaki zabrać tym bardziej,że one nie są tej baby tylko bezdomne i są narażone na niebezpieczeństwo ...noce mają byc coraz zimniejsze nie można babsztylowi do rozumu przemówić,ze ona nie pomaga tylko krzywdzi ... nie no.. do takich ludzi ręce opadają...
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Czw kwi 28, 2011 17:28 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Sonia93 pisze:Juz tu na forum wspomniał ktoś...czy nie można poprosić TOZ do współpracy oni chyba mogą kociaki zabrać tym bardziej,że one nie są tej baby tylko bezdomne i są narażone na niebezpieczeństwo ...noce mają byc coraz zimniejsze nie można babsztylowi do rozumu przemówić,ze ona nie pomaga tylko krzywdzi ... nie no.. do takich ludzi ręce opadają...

pewnie gdyby można było to by dziewczyny poprosiły o pomoc...tak myślę.. :roll:
w każdym razie trzymam mocno kciuki :ok:
gdybym była na miejscu to oczywiście pomogłabym, a tak tylko kciukuję :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Czw kwi 28, 2011 17:46 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

ina11 pisze:
Sonia93 pisze:Juz tu na forum wspomniał ktoś...czy nie można poprosić TOZ do współpracy oni chyba mogą kociaki zabrać tym bardziej,że one nie są tej baby tylko bezdomne i są narażone na niebezpieczeństwo ...noce mają byc coraz zimniejsze nie można babsztylowi do rozumu przemówić,ze ona nie pomaga tylko krzywdzi ... nie no.. do takich ludzi ręce opadają...

pewnie gdyby można było to by dziewczyny poprosiły o pomoc...tak myślę.. :roll:
w każdym razie trzymam mocno kciuki :ok:
gdybym była na miejscu to oczywiście pomogłabym, a tak tylko kciukuję :ok: :ok: :ok:

Może i masz rację...sama juz nie wiem jak pomóc tym kotkom, ciągle o tym myślę
...a kciuków nigdy za wiele, ja również trzymam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Czw kwi 28, 2011 18:42 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

ech, to dużo bardziej subtelne...
Jak się tam pójdzie z policją, TOZEM i strażą miejską to kotki na bank się nie złapie. Nie sądzę by Kasia się przejmowała tym że baba się ciska (ja się nie przejęłam ;) Ale jak się drze to kotka się denerwuje i wiadomo...
"Uprowadzić" same kociaki by się dało, ale cóż z tego...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Czw kwi 28, 2011 20:53 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

dorcia44 pisze:Iza znalazła maleńkie kociaki ,miała przy sobie transporter ,tam je wsadziła i kotka do nich wlazła ,dzika cholera że potem w domu siedziała na karniszu ,a jak za blisko do jej dzieci podchodziła to na łeb jej skakała :twisted: więc może z tą koteczką się uda.?
:ok:

Ja jestem kompletnym laikiem, jeśli chodzi o łapanie kotów, ale taki pomysł też mi do głowy przyszedł.
Może klatkę / transporter ustawić poza widokiem z okna, cichaczem w rękawicach kocięta przenieść (żeby nie zostawić na nich zapachu, bo jakby się tfu-tfu nie udało, to oddać je kotce pod okienko) i poczekać. Kotka karmiąca musi przecież do nich iść?
Kciuki za powodzenie akcji :ok: :ok:
Obrazek------------------Obrazek------------------Obrazek
Kotek V.2004 - 26.07.2010 ------ Grzybek 1998? - 05.10.2016 ---- Tosia 2005 - 19.08.2019
Mój Pierwszy Koci Aniołek [*] -- -Śpij spokojnie [*]------- ----------Dziękuję, że byłaś [*]

Kotek&Tosia

Od: Śro lut 17, 2010 16:16

Post » Pt kwi 29, 2011 9:11 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

To jest w sumie pomysł do rozważenia, ja kiedyś tak łapałam kotkę.
Tylko u mnie łatwiej, bo na balkonie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 29, 2011 14:53 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

czy cos drgnęło :?:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt kwi 29, 2011 18:56 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Dzisiaj brygada łapiąca cały dzień 'uganiała się' za kotami, a koleżanka ma dyżur od 19.00. Następny prawdopodobny termin jutro nocką :kotek:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pt kwi 29, 2011 19:49 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

kassja pisze:Dzisiaj brygada łapiąca cały dzień 'uganiała się' za kotami, a koleżanka ma dyżur od 19.00. Następny prawdopodobny termin jutro nocką :kotek:

POWODZENIA! :ok:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Sob kwi 30, 2011 10:37 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

:ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

[poprzednia][następna]