TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 11:56 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Femka ale choć napisz jak dostaniesz zwrotkę, że odebrano :ok: :mrgreen:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro kwi 27, 2011 11:58 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

ok, napiszę :lol: w tej sprawie akurat żadnej tajemnicy nie trzeba trzymać :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro kwi 27, 2011 21:48 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Femka pisze:w piśmie napisałam, że jeśli nie zastosuje się do mojego roszczenia, przekażę sprawę na drogę prawną bez ponownego powiadomienia jej. Zatem procedury przedsądowe mam wyczerpane. Jeśli nie odbierze pisma wysłanego na adres siedziby lub nie zapłaci, jej zmartwienie. Ja mam dokumentację i świadków, że deklarowała zwrot kosztów. I mam też dość determinacji, żeby to przeprowadzić do końca.

pismo poszło za potwierdzeniem :lol:

:ok:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Czw kwi 28, 2011 20:31 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

jeśli mogłabym prosić :oops: sprawa kociaków ze sklepu zoologicznego Tesco-Widzew... Wiem, że to skróty myślowe i wszyscy zainteresowani wiedzą o co, a raczej, o który sklep chodzi, ale proszę - używajcie pełnej nazwy hipermarketu... bo jest jeszcze inny sklep zoologiczny też w Tesco w Łodzi, ale w innej dzielnicy. Ten sklep też pomaga w adopcjach, tyle że stanowczo inaczej. Przykro by było, gdyby ktoś całkiem z zewnątrz się pomylił :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt kwi 29, 2011 11:12 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

a ja podejrzewam, że IM nie odbierze tego listu...po prostu
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt kwi 29, 2011 11:16 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

magdaradek pisze:a ja podejrzewam, że IM nie odbierze tego listu...po prostu

Mój odebrała, ale co z tego, nie raczyła nawet odpowiedzieć na owy polecony za potwierdzeniem odbioru.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt kwi 29, 2011 12:14 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Milińska list odebrała i teraz konsultuje się, co zrobić. Płacić czy nie płacić.
Obrazek

Femka

Post » Pt kwi 29, 2011 18:03 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Dostałam do wiadomości email, jaki Milińska rozsyła do swoich wolontariuszek z pytaniem, co robić w związku z moim żądaniem zwrotu pieniędzy za leczenie kotów ze sklepu. Niestety, nie mogę go tu wkleić, ponieważ dostałam go nieoficjalnie i nie jestem w związku z tym adresatką/właścicielką. Otóż osoby spieszące wesprzeć Milińską dobrą radą mają bardzo ciekawe pomysły. Jeden z nich to kasę zwrócić, koty zabrać. Niestety, albo nie dostałam całej korespondencji albo pomysłodawczyni nie wskazała sposoby odebrania mi kotów. Bo chyba nie miała na myśli wnikliwej treści "umowy adopcyjnej" :mrgreen: Doprawdy nieodgadnione są ścieżki myślowe niektórych osób.

A na deser smaczek: Milińska rozsyła również w załącznikach moje pismo do niej z moimi pełnymi danymi adresowymi :lol: Zgadnijcie, jak będzie brzmiał jeden z zarzutów w doniesieniu do prokuratury :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt kwi 29, 2011 18:08 przez Femka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Femka

Post » Pt kwi 29, 2011 18:05 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Femka pisze:Dostałam do wiadomości email, jaki Milińska rozsyła do swoich wolontariuszek z pytaniem, co robić w związku z moim żądaniem zwrotu pieniędzy za leczenie kotów ze sklepu. Niestety, nie mogę go tu wkleić, ponieważ dostałam go nieoficjalnie i nie jestem w związku z tym adresatką/właścicielką. Otóż osoby spieszące wesprzeć Milińską dobrą radą mają bardzo ciekawe pomysły. Jeden z nich to kasę zwrócić, koty zabrać. Niestety, albo nie dostałam całej korespondencji albo pomysłodawczyni nie wskazała sposoby odebrania mi kotów. Bo chyba nie miała na myśli wnikliwej treści "umowy adopcyjnej" :mrgreen: Doprawdy nieodgadnione są ścieżki myślowe niektórych osób.

A na deser smaczek: Milińska rozsyła również w załącznikach moje pismo do niej z moimi pełnymi danymi adresowymi :lol: Zgadnijcie, jak będzie brzmiał jeden z zarzutów w doniesieniu do prokuratury :mrgreen:

:mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt kwi 29, 2011 18:28 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Femka pisze:Dostałam do wiadomości email, jaki Milińska rozsyła do swoich wolontariuszek z pytaniem, co robić w związku z moim żądaniem zwrotu pieniędzy za leczenie kotów ze sklepu. Niestety, nie mogę go tu wkleić, ponieważ dostałam go nieoficjalnie i nie jestem w związku z tym adresatką/właścicielką. Otóż osoby spieszące wesprzeć Milińską dobrą radą mają bardzo ciekawe pomysły. Jeden z nich to kasę zwrócić, koty zabrać. Niestety, albo nie dostałam całej korespondencji albo pomysłodawczyni nie wskazała sposoby odebrania mi kotów. Bo chyba nie miała na myśli wnikliwej treści "umowy adopcyjnej" :mrgreen: Doprawdy nieodgadnione są ścieżki myślowe niektórych osób.

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt kwi 29, 2011 18:34 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt kwi 29, 2011 18:36 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

http://forumprawne.org/prawo-karne/1081 ... encji.html
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Pt kwi 29, 2011 18:48 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

rozumiem, że i owa osoba miała prawo pokazać mi email, a ja mogę go opublikować. Tyle prawo.
Ale ja chciałabym, żeby w tej sprawie miało miejsce spotkanie tylko jednej świni i nie mam tu na myśli ani owej wolontariuszki ani siebie.
Na pewno wiadomość zostanie dołączona do doniesienia.
Obrazek

Femka

Post » Pt kwi 29, 2011 19:06 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

he, he, heee....
milińska - mój człowiek od strzelania samej sobie w stopy, kolana i nerki 8)
jeszcze, jeszcze, jeszcze!! :twisted:
KotkaWodna

Post » Pt kwi 29, 2011 19:21 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Femka - znaczy masz szpiega w sitwie?

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

[poprzednia][następna]