Wybacz Vill ale nie zniosę (...) :evil:
A na wątku Agn zachowałam sie grzecznie - nie moja wina, że (...)
Interwencja - to nie były uprzejme zwroty.
E.
Moderator: Estraven
AYO pisze:WNIOSEK DO SIOSTRY PREZES![]()
O to,żeby poprosiła amyszkę, żeby kod do paktowego banerka nie był ogólnodostępny, tylko podawany na pw.
Troll nam się Siostry podpiął
AYO pisze:Popieram![]()
Wybacz Vill ale nie zniosę hucby i ciemniactwa pod jakąkolwiek postacią![]()
A na wątku Agn zachowałam sie grzecznie - nie moja wina, że dyskutantkom Bozia rozumu poskąpiła
kota7 pisze: Może i poskąpiła, natomiast Tobie z pewnością kultury.Jeśli jesteś reprezentatywna dla tej grupy, to nie mam pytań, a Twój post raportuję jako obrażający mnie.
AYO pisze:Mnie wkurzyła reakcja babek na wątku agn - nic zrozumienia![]()
Mózgi im sierścia zarosły czy cóś
shira3 pisze:kota7 pisze: Może i poskąpiła, natomiast Tobie z pewnością kultury.Jeśli jesteś reprezentatywna dla tej grupy, to nie mam pytań, a Twój post raportuję jako obrażający mnie.
Zwolnij, proszę. Odpowiedzialność zbiorową przerabialiśmy w PRLu, teraz każdy ma prawo do własnego zdania i za nie odpowiada.
alix76 pisze:Pyskówka była i minie, fakty trwają.
Siostro Prezes, to przyznam, że i ja byłam w błędzie, bo banerek kojarzyłam jednoznacznie z jakimś rodzajem uczestnictwa w Pakcie. Nigdy nie ukrywałam, że chciałam korzystać z takich fajnych ikonek i doszłam, jak się zapisać do Paktu i móc je sobie wklejać
.
.
shira3 pisze:Moim zdaniem im więcej osób przypnie nasz banerek - tym więcej się dowie i do nas przystanie.....
A przynależność zaznaczam ikonką czarownicy po prostu.
Tak więc każdy rozumie to inaczej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], luty-1, Magda_lena, sebans i 33 gości