Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Sin pisze:
Mam pytanko do soso - zgodziłabyś się żeby do Ciebie trafiła ta najbardziej dzikująca maleńka? Jest słodka i piękna, nie gryzie, nie drapie tylko bardzo strasznie okropnie się boitrzeba jej poświęcić trochę czasu, którego ja ostatnio nie mam
jesli nie to nic nie szkodzi - jakoś sobie poradzimy. Ale daj znać
Marea pisze:Sin pisze:
Mam pytanko do soso - zgodziłabyś się żeby do Ciebie trafiła ta najbardziej dzikująca maleńka? Jest słodka i piękna, nie gryzie, nie drapie tylko bardzo strasznie okropnie się boitrzeba jej poświęcić trochę czasu, którego ja ostatnio nie mam
jesli nie to nic nie szkodzi - jakoś sobie poradzimy. Ale daj znać
Też o tym myślałam, żeby tą wystraszoną dziewczynkę dać do Eli, Ela jest taką spokojną i ciepłą osóbką, że wszytskie kociaki, nawet te dzikie mięknąsprawdzone i przetestowane, w warunkach domowych, i w spokojnym domku u Eli dziewczynka napewno szybko się otworzyłaby
Marea pisze:KatjaGda pisze:Mogę dać ale tylko jednemu maluszkowi. Bo teraz miałam starszą kotkę która, niestety siusiała na pościel i ubrania, i dostałam stanowczy zakaz znoszenia kotówNatomiast o kociakach nie było mowy więc jednego mogę wziąć ;P
uhmpomyślimy zatem, Ty masz ze swoich zwierzaków tylko psiaka? prawda? pytam, bo jeden maluszek będzie pewnie samotny bez rodzeństwa, dlatego też pewnie byłoby lepiej by jakiś bardziej samodzielny do Ciebie trafił w takim wypadku
no zależy ile czasu możesz mu poświęcić, praca itp
od kiedy mogłabyś go przejąć? trzebaby było dowieźć czy jak ?
wejdz na watek maluszków, nie zaśmiecajmy Agoriowego wątku![]()
viewtopic.php?f=13&t=126720&start=150
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 150 gości