Kefir & Morfeusz - M jak maczeta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 12:53 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

Kłaniamy się uniżenie Czarnym Panom i Czarną Panią pozdrawiamy :)
Czarne Panny

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro kwi 27, 2011 13:42 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

ocho chyba o nas zapomnieli :roll: ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro kwi 27, 2011 13:49 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

poświątecznie się kłaniamy i aktualizację obiecamy :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro kwi 27, 2011 14:51 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

dagmara-olga pisze:poświątecznie się kłaniamy i aktualizację obiecamy :-)

no nareszcie haha :wink: :ok: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Śro kwi 27, 2011 19:12 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

No :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw kwi 28, 2011 7:20 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

Szukamy dla Morfiny DS :-)

Linki do ogłoszeń - proszę, roześlijcie znajomym jeśli możecie:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1586670108
http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId ... 2cfffde9cb
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1314333 ... finki.html
http://www.adopcje.org/adopcja70210.html
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Czw kwi 28, 2011 7:39 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

za domek dla Morfinki :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw kwi 28, 2011 7:58 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

ale śliczna kicia z tej Morfinki :ok: :ok: :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw kwi 28, 2011 8:41 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

za domek dla Morfinki :ok: Gdyby nie to, że chcę przygarnąć maluchą kiciuchę z "dworu" i etap oswajania w toku tobym w kolejce do Morfiny się ustawiła (bo jak mniemam wkrótce ta kolejka będzie długaśna)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw kwi 28, 2011 21:54 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

więc tak: mówię, jak było chłopaki. Głód mje przycisnął - miski puste, Duża - olewa temat. A u Morfinki miseczka heh pełna. Ino jej miska obok niej na szafe=ce stoi. No to ide. Wiecie - po krześle, na parapet, na szafkę. Baba śpi. Ja normalnie żem po milimetrze w ciszy kąpletnej łapy przestawiał i nieruchomja.. nieró.. znaczy żem stawał co jakiś czas - ona śpi.
Wczoraj mje w tym momencie pobiła - rzuciła się jak tygrys, rany. Ale dziś - no spała. No to ja ide. Na wszelki wypadek żem na kuchence dalej przysiadł i paczę - śpi. Ale oko otwiera i łypie na mnie - no to ja żem się zebrał w sobie i czekam - a ona oko zamkła i śpi. Dała mje wyjeść se z miski. No mówię wam - baba mje nie pobiła dziś. No sam nie wiem - może ona źle sie czuje? Czy jak?
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw kwi 28, 2011 21:56 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

dagmara-olga pisze:więc tak: mówię, jak było chłopaki. Głód mje przycisnął - miski puste, Duża - olewa temat. A u Morfinki miseczka heh pełna. Ino jej miska obok niej na szafe=ce stoi. No to ide. Wiecie - po krześle, na parapet, na szafkę. Baba śpi. Ja normalnie żem po milimetrze w ciszy kąpletnej łapy przestawiał i nieruchomja.. nieró.. znaczy żem stawał co jakiś czas - ona śpi.
Wczoraj mje w tym momencie pobiła - rzuciła się jak tygrys, rany. Ale dziś - no spała. No to ja ide. Na wszelki wypadek żem na kuchence dalej przysiadł i paczę - śpi. Ale oko otwiera i łypie na mnie - no to ja żem się zebrał w sobie i czekam - a ona oko zamkła i śpi. Dała mje wyjeść se z miski. No mówię wam - baba mje nie pobiła dziś. No sam nie wiem - może ona źle sie czuje? Czy jak?
Morf

:ryk:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw kwi 28, 2011 21:58 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

haha no leże :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt kwi 29, 2011 11:16 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

dagmara-olga pisze:więc tak: mówię, jak było chłopaki. Głód mje przycisnął - miski puste, Duża - olewa temat. A u Morfinki miseczka heh pełna. Ino jej miska obok niej na szafe=ce stoi. No to ide. Wiecie - po krześle, na parapet, na szafkę. Baba śpi. Ja normalnie żem po milimetrze w ciszy kąpletnej łapy przestawiał i nieruchomja.. nieró.. znaczy żem stawał co jakiś czas - ona śpi.
Morf

Morfinka ma dobre serduszko :)
Inka

MaryLux

Post » Pt kwi 29, 2011 12:12 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

Morf siem nie buj! Ja tam skaczem na Fofo ile wlezie. Wczoraj zem skoczyl na niom ze stolu jak wode pila. Szybko jom przewrocilem objolem lapkami i kopalem w bok a ona warczy, syczy, pluje. Chwile to trwalo i przyszedl Michal to zem jom puscil. Ona w nogi, ja za niom. Na co ona siem odwrocila i na mnie raz lapom w pysk, znowu lapom w pysk. To zem siem przejechal na panelach od tego pyskobicia i uciekam a ta za mnom i warczy. A Michal za nami. Zem probowal wejsc na parapet, ale zem spadl i ona dalej za mnom. W koncu zem uciekl do wanny i dala spokoj, dala tylko na odchodne w pysk Michalowi i poszla siem umyc bo zem jom ponoc wybrudzil. Przednia zabawa byla. Nie boj siem bab Morf! One od tego som zeby syczec i warczyc. Ale lubiom jak siem na nie skacze!
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt kwi 29, 2011 12:16 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka GOTOWA NA DOM !

Mary_Poole pisze:Morf siem nie buj! Ja tam skaczem na Fofo ile wlezie. Wczoraj zem skoczyl na niom ze stolu jak wode pila. Szybko jom przewrocilem objolem lapkami i kopalem w bok a ona warczy, syczy, pluje. Chwile to trwalo i przyszedl Michal to zem jom puscil. Ona w nogi, ja za niom. Na co ona siem odwrocila i na mnie raz lapom w pysk, znowu lapom w pysk. To zem siem przejechal na panelach od tego pyskobicia i uciekam a ta za mnom i warczy. A Michal za nami. Zem probowal wejsc na parapet, ale zem spadl i ona dalej za mnom. W koncu zem uciekl do wanny i dala spokoj, dala tylko na odchodne w pysk Michalowi i poszla siem umyc bo zem jom ponoc wybrudzil. Przednia zabawa byla. Nie boj siem bab Morf! One od tego som zeby syczec i warczyc. Ale lubiom jak siem na nie skacze!
Komandos

chchchchchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Kulka

MaryLux

[poprzednia][następna]