Mruczka z dziećmi w piwnicy..MAJA i KROPKA mają dom :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 8:49 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

parę nowych fotek podesłanych przez ANIAC1 :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

z mamusią :D
Obrazek
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pt kwi 29, 2011 8:56 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: jakie słodziaczki
ojj domku gdzie jesteś
domek pilnie potrzebny!!!!
zróbcie im wydarzenie na fB
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt kwi 29, 2011 9:50 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

Może napiszę coś więcej o kotkach.
Ich mama wygląda na młodą kotkę, ale niestety nie potrafię okreslić w jakim jest wieku, być może nie ma nawet roku.....Jest bardzo łagodna, bez problemu biorę ją na ręce, lubi pieszczoty, jeśli nie chche być na rękach umiejętnie, bez pazurków daje znać, że woli stanąc na ziemi:-).
Jest dość chuda, więc karmimy ją do woli - jeśli jest głodna.... musi wykarmić swoje maleństwa. Kocięta - no cóż, nie znam ich płci, ale wydje mi się, że lada moment otworzą oczka!

ANIAC1

Od: Czw kwi 28, 2011 13:15

Post » Pt kwi 29, 2011 9:58 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

AHA, zamieściłam zdjęcia na fb.... póki co bez odzewu...

ANIAC1

Post » Pt kwi 29, 2011 9:59 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

chodzi mi o wykonanie osobnego wydarzenia dla nich
z fotkami i informacjami szczegółowymi oraz telefonami w sprawie domu
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt kwi 29, 2011 10:25 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

w sparwie FB ja nie pomogę, rzadko tam zagladam....
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Pt kwi 29, 2011 10:27 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

a dałoby radę o więcej dokładnych zdjęć albo jedno ładne wyraźne maluszków?
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt kwi 29, 2011 10:34 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

Edytka1984 pisze:a dałoby radę o więcej dokładnych zdjęć albo jedno ładne wyraźne maluszków?

wszytskie zdjęcia, które dostałam od Aniac1 są trochę nie ostre lub rozmazane, umieściłam tylko te najlepszej jakości :wink:
może Ani uda się porobić lepsze :)

Magdalena424

Post » Pt kwi 29, 2011 10:54 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

ojj oby - to wtedy zrobiłabym fajne wydarzenie na FB
dałybyście tylko namiar do osoby która zagląda do maluszków i może ktoś zechce pomóc
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt kwi 29, 2011 11:50 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

To zróbmy tak! Jutro rano postarm się zrobić dokładniejsze zdjęcia.... jeszczce nie "ruszałam kociaków", nie mam odwagi.... są takie malutkie.... stąd takie zdjęcia.... jak mi kocięta zapozują takie mam ujęcie:-) Wtedy Edyta1984 mogła by pomóc w tej sprawie:-) zobaczymcie czy zdjęcia będą wystarczająco dobre, myślałam, że te co mam są wystarczające wyraźne jak na takie maleństwa:-)

ANIAC1

Post » Pt kwi 29, 2011 11:54 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

kochana jak weźmiesz je na chwilkę na kocyk do foteczki krzywdy im nie zrobisz
tylko delikatnie wystarczy :)
oczywiście pomogę w FB
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt kwi 29, 2011 12:00 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

ANIAC1 pisze:To zróbmy tak! Jutro rano postarm się zrobić dokładniejsze zdjęcia.... jeszczce nie "ruszałam kociaków", nie mam odwagi.... są takie malutkie.... stąd takie zdjęcia.... jak mi kocięta zapozują takie mam ujęcie:-) Wtedy Edyta1984 mogła by pomóc w tej sprawie:-) zobaczymcie czy zdjęcia będą wystarczająco dobre, myślałam, że te co mam są wystarczające wyraźne jak na takie maleństwa:-)

no to czekamy na zjdęcia :D

maluchy są takie trójkolorowe obydwa czy tak mi się wydaje ? :)

Magdalena424

Post » Pt kwi 29, 2011 12:11 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

Prawda jest taka,że potem i mamie dzieciaków by domek się przydał.
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt kwi 29, 2011 12:16 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

Edytka1984 pisze:Prawda jest taka,że potem i mamie dzieciaków by domek się przydał.

fajnie by było ją wysterylizować :(
no i domek też by się przydał....

Magdalena424

Post » Pt kwi 29, 2011 12:17 Re: okociła się w piwnicy....PILNIE szukamy DT OLEŚNICA!!!

no trzeba będzie pomyśleć o sterylce i domku poszukać kociej mamie...
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]