Ciepła pisze:
pół szpitala by się obudziła haha![]()
![]()
No

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:
pół szpitala by się obudziła haha![]()
![]()
Myszolandia pisze:Ciepła pisze:Kociara82 pisze:mnie mruczenie jednego kota potrafi skutecznie ululac, a jakby ich wiecej bylo... to mi narkoza nie bylaby potrzebna jakbym musiala sie poddac jakiejs operacji
albo byś nie usneła od różnych tonów pomruków
Hehe,ale czujesz ,jak 4 sztuki za mruczenie sie wezmą?albo jak niektórzy mają więcej sztuk?
To MIśka czasem zajeżdża jak te stare ursusy a co dopiero 4 takie Miśki
Kociara82 pisze:Zapraszam na bazarek czekoladowy, z którego dochód przeznaczony będzie na moje leczenie![]()
viewtopic.php?f=20&t=127145&start=0
Jak wiecie, z powodu Fiv+ często łapię jakieś infekcje, zwłaszcza oczu. Leczenie kosztuje niestety, a moja opiekunka nie śpi na forsie, więc skąd ma ją wziąć?
Dlatego ciocia chrzestna zrobiła dla mnie ten bazarek, żeby choć trochę wesprzeć moje leczeniePomożecie?
Maniuś konferansjer
MaryLux pisze:Kociara82 pisze:Zapraszam na bazarek czekoladowy, z którego dochód przeznaczony będzie na moje leczenie![]()
Jak wiecie, z powodu Fiv+ często łapię jakieś infekcje, zwłaszcza oczu. Leczenie kosztuje niestety, a moja opiekunka nie śpi na forsie, więc skąd ma ją wziąć?
Dlatego ciocia chrzestna zrobiła dla mnie ten bazarek, żeby choć trochę wesprzeć moje leczeniePomożecie?
Maniuś konferansjer
Pomożemy!
kalair pisze:Myszenko!!
Kociara82 pisze: ]
musze kiedys przyfilowac jak Ozzinek bedzie mial lepszy dzien i nagrac jego mruczenie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeszcze nie slyszalam, zeby jakis kot az tak glosno mruczal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:Zapraszam na bazarek czekoladowy, z którego dochód przeznaczony będzie na moje leczenie![]()
Maniuś konferansjer
Ciepła pisze:witaj miło Sylwuś i Myszuś
Ciepła pisze:jedna ekipa oglada horrora w pokoju![]()
a kocia ekipa własnie kolacjuje![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości