domku hop hop
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zzuzu pisze:no i liczymy na to żeby domek się znalazł szybko. dla dobra Franki. poza tym my za trzy tygodnie mamy wyjazd na ślub do lubelskiego, więc kilka dni nas nie będzie. a z moich wyliczeń wynika, że na ten czas będzie przypadała ostatnia dawka kuracji.
domku hop hop
Gibutkowa pisze:zzuzu pisze:no i liczymy na to żeby domek się znalazł szybko. dla dobra Franki. poza tym my za trzy tygodnie mamy wyjazd na ślub do lubelskiego, więc kilka dni nas nie będzie. a z moich wyliczeń wynika, że na ten czas będzie przypadała ostatnia dawka kuracji.
domku hop hop
No do tego czasu to ja myślę że się domek znajdzieJak będziesz miała już takie zdjęcia z tego mega-wypasionego aparatu to mi podrzuć - od razu puszczę to ogłoszenie do gazety.
A jak będziecie jechać to jestem do dyspozycji jakby co
JaEwka pisze:A po co jej laspewet? Ja Wilczce tego nigdy nie dawałam. To jest bardziej do pozbycia się mocznika z organizmu niż zbicia kreatyniny - ale może mądrzejsza głowa się wypowie
JaEwka pisze:Eh biedna koteczka. Może by szukać kogoś kto ma już kotka z FIV w domu ? Czy daliście w ogłoszeniach że tylko sama może być?
Agness78 pisze:Zapraszam na BAZAREK ze srebrną biżuterią: viewtopic.php?f=20&t=127168&p=7415415#p7415415
Bazarek na pomoc dla naszych wrocławskich podopiecznych
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 43 gości