maciejowa pisze:No zła jestem jak nie wiem... Ale za to byłam dzisiaj u fryzjera, podciąc włoski i podobam się sobie jeszcze bardziej niż ostatnio
a fotka gdzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:No zła jestem jak nie wiem... Ale za to byłam dzisiaj u fryzjera, podciąc włoski i podobam się sobie jeszcze bardziej niż ostatnio
Ciepła pisze:maciejowa pisze:No zła jestem jak nie wiem... Ale za to byłam dzisiaj u fryzjera, podciąc włoski i podobam się sobie jeszcze bardziej niż ostatnio
a fotka gdzie![]()
maciejowa pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze:No zła jestem jak nie wiem... Ale za to byłam dzisiaj u fryzjera, podciąc włoski i podobam się sobie jeszcze bardziej niż ostatnio
a fotka gdzie![]()
A nima
Muszę jakąś cyknąć...
Danusia pisze:maciejowa pisze:Ciepła pisze:
a fotka gdzie![]()
A nima
Muszę jakąś cyknąć...
no to szybciutko![]()
![]()
![]()
Danusia pisze:Ciepła pisze:
yo Ona je cyka od 2 tygodni
oj to będzie wieeeelka fota
Ciepła pisze:Danusia pisze:Ciepła pisze:
yo Ona je cyka od 2 tygodni
haha tylko coby sie na miau zmieściła haha![]()
Danusia pisze:Ciepła pisze:Danusia pisze:
haha tylko coby sie na miau zmieściła haha![]()
tylko ,że mnie się zdaje,że zanim je Kasia zrobi , włoski zdążą na nowo odrosnąć
maciejowa pisze:
Nie no postaram się zrobić jakąś w najbliższym czasie, bo rzeczywiście od pierwszego obcięcia okropnie mi urosłyJuż trudno pierwsze ścięcie nie zostało udokumentowane. Teraz postaram się nadrobić
maciejowa pisze:Dzień doberekNie wiem co będzie z tym weekendem. Byłam z mlodym u lekarza rano. ucho jeszcze czerwone. A zapowiadają spore ochłodzenie. Chyba się boję go puścić. Teściowa ma zadzwonić, zapytać o ogrzewanie. czekam na chłopaka chętnego na mieszkanie. ma być o 19. A jutro jedziemy sobie do znajomych. Koty ucinają sobie drzemkę, jeden za moimi plecami, drugi za laptopem. Całe szczęście, że znów wolne
A za półtora miesiąca wakacje!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości