Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:sis, nie prowokuj, bo kiedys ktoras z nas ci Mysze zachachmecikusisz sfoconymi pysiami
Myszolandia pisze:Uwielbiam z nią tak leżeć,jeszcze jak sobie mruczy,to sie wtedy uspokajam po całym dniu
Danusia pisze:Myszolandia pisze:Uwielbiam z nią tak leżeć,jeszcze jak sobie mruczy,to sie wtedy uspokajam po całym dniu
a pomyśl sobie , jak mi tak cztery koty zamruczą
Ciepła pisze:Danusia pisze:Myszolandia pisze:Uwielbiam z nią tak leżeć,jeszcze jak sobie mruczy,to sie wtedy uspokajam po całym dniu
a pomyśl sobie , jak mi tak cztery koty zamruczą
ale orkiestra haha![]()
Kociara82 pisze:miaudobranoc najdrozsze moje bure slonko :*:*:*:*
ale sie dzis "napracowalam""kolejki" byly taaaaaaaaakie wielkie, ze z nudow to zesmy wszystkie ziewaly, przysypialysmy. Takie "tlumy" na sklepie byly, ze po niecalych 2 godzinach pracy kierowniczka osobiscie poinformowala mnie, ze mam isc do domu...
Ale bedzie "fajna" wyplata przez to, nie ma co
Kociara82 pisze:mnie mruczenie jednego kota potrafi skutecznie ululac, a jakby ich wiecej bylo... to mi narkoza nie bylaby potrzebna jakbym musiala sie poddac jakiejs operacji
Kociara82 pisze:mnie mruczenie jednego kota potrafi skutecznie ululac, a jakby ich wiecej bylo... to mi narkoza nie bylaby potrzebna jakbym musiala sie poddac jakiejs operacji
Ciepła pisze:Kociara82 pisze:mnie mruczenie jednego kota potrafi skutecznie ululac, a jakby ich wiecej bylo... to mi narkoza nie bylaby potrzebna jakbym musiala sie poddac jakiejs operacji
albo byś nie usneła od różnych tonów pomruków
Myszolandia pisze:Ciepła pisze:Kociara82 pisze:mnie mruczenie jednego kota potrafi skutecznie ululac, a jakby ich wiecej bylo... to mi narkoza nie bylaby potrzebna jakbym musiala sie poddac jakiejs operacji
albo byś nie usneła od różnych tonów pomruków
Hehe,ale czujesz ,jak 4 sztuki za mruczenie sie wezmą?albo jak niektórzy mają więcej sztuk?
To MIśka czasem zajeżdża jak te stare ursusy a co dopiero 4 takie Miśki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości