K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 28, 2011 10:50 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

katiaitak pisze:Ja też chętnie wzięłabym 2.
Śledzę wątek od jakiegoś czasu, więc korzystając z okazji ujawniam się i pozdrawiam serdecznie wszystkich.
To do mnie trafiła Nushka, zwana aktualnie Giną. Myślę, że docelowo będę pomagać na Kociarni tylko wcześniej będę musiała dowiedzieć się co i jak=podłączyć się pod czyjś dyżur i podszkolić. Chętnie w najbliższy weekend, pod warunkiem, że wyzdrowieję do tego czasu (co niestety nie jest pewne), ale to będę już męczyć poszczególne osoby na pw :-)

Jako tzw. "starsza kociarniana" :wink:, znaczy chyba najbardziej oblatana, serdecznie zapraszam na któryś z moich dyzurów, np. 3 maja. Jestem i rano, i wieczorem.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw kwi 28, 2011 10:52 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

katiaitak pisze:Ja też chętnie wzięłabym 2.
Śledzę wątek od jakiegoś czasu, więc korzystając z okazji ujawniam się i pozdrawiam serdecznie wszystkich.
To do mnie trafiła Nushka, zwana aktualnie Giną. Myślę, że docelowo będę pomagać na Kociarni tylko wcześniej będę musiała dowiedzieć się co i jak=podłączyć się pod czyjś dyżur i podszkolić. Chętnie w najbliższy weekend, pod warunkiem, że wyzdrowieję do tego czasu (co niestety nie jest pewne), ale to będę już męczyć poszczególne osoby na pw :-)

witamy i pozdrawiamy :)
pomoc na kociarni super mile widziana :1luvu: , zwłaszcza, że zbliża się sezon urlopowy.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw kwi 28, 2011 10:53 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

jasdor pisze:Mam jeszcze jeden PIT - jak wpisać, żeby pieniążki trafiły do Krakowa ? Wystarczy sam KRS?

w celu szczegółowym "koty Kraków"
bardzo dziękujemy :1luvu:

Tweety

Post » Czw kwi 28, 2011 10:57 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Tweety pisze:
jasdor pisze:Mam jeszcze jeden PIT - jak wpisać, żeby pieniążki trafiły do Krakowa ? Wystarczy sam KRS?

bardzo dziękujemy :1luvu:

E tam, formalność :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw kwi 28, 2011 13:05 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Tweety pisze:

Oj, niedobrze. Dlaczego ja o tym nie wiedziałam :| Co teraz? Gdzie pójdą pieniążki?
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Czw kwi 28, 2011 13:11 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

No, ja też dwa podatki puściłam bez dopiska :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw kwi 28, 2011 14:38 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

spokojnie, drogie Panie, wszystkie trafią tam gdzie mają trafić, bo w przyrodzie nic nie ginie :)

Z dobrych wieści to mała kićka, z którą miałam zostać na ulicy będzie mieć rodowodową mamkę :) kotka urodziła malucha ale gdzieś się przydusił i nie udało się go uratować a mama lata i rozpacza, próbuje niańczyć psa. Więc pani zadzwoniła do schronu a stamtąd trafiła do nas czy nie mamy malca do karmienia. Co prawda myślałam o malej Buu ale ostatecznie idzie ten krasnoludek od studentek. (co ciekawe jedna z nich zorganizowała sobie dłuższe wolne aby dalej go niańczyć a pierwotnie nie mógł zostać dłużej niż dzień :wink: i szukają domu po znajomych aby móc pannę potem odwiedzać. Co te kociaki robią z ludźmi :mrgreen: )

Tweety

Post » Czw kwi 28, 2011 17:00 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Tweety pisze:spokojnie, drogie Panie, wszystkie trafią tam gdzie mają trafić, bo w przyrodzie nic nie ginie :)

Z dobrych wieści to mała kićka, z którą miałam zostać na ulicy będzie mieć rodowodową mamkę :) kotka urodziła malucha ale gdzieś się przydusił i nie udało się go uratować a mama lata i rozpacza, próbuje niańczyć psa. Więc pani zadzwoniła do schronu a stamtąd trafiła do nas czy nie mamy malca do karmienia. Co prawda myślałam o malej Buu ale ostatecznie idzie ten krasnoludek od studentek. (co ciekawe jedna z nich zorganizowała sobie dłuższe wolne aby dalej go niańczyć a pierwotnie nie mógł zostać dłużej niż dzień :wink: i szukają domu po znajomych aby móc pannę potem odwiedzać. Co te kociaki robią z ludźmi :mrgreen: )

Bury kransalek idzie do mamki ? dobrze doczytałam
No to super :ok:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw kwi 28, 2011 19:24 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Dalszy ciąg wieści dobrych:
Do domu idą Oluś, Mały i - uwaga!!!!! - Maciejek :) Tak, ten prawie niewidomy kociuszek. :D :D
Maciejek już jutro, Oluś we wtorek chyba, Mały z końcem tygodnia. Można będzie wypuścić Lolka z klatki!

Na weekend przyjechały dwa koty muzealne, są w kominkach.

Poza tym w kociarni ok, Benia mizia się jak szalona i chce na ręce.
Muniek dostał dzisiaj normalne mokre, zwróćcie proszę uwagę na jego kuwetę jutro. Mały chodzi bez kubraka, proszę zwrócić uwagę na jego brzuszek, czy nie uszkodził blizny. Jakby coś się działo, to proszę załozyć mu kaftanik, jest na komodzie na kwarantannie.
Obrazek

miszelina

Post » Czw kwi 28, 2011 21:42 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

same super wieści! :dance:
czy ktoś zajrzał za ucho beni, co panna tam ma?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw kwi 28, 2011 21:58 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Kocuria pisze:same super wieści! :dance:

Ja nic nie znalazłam, jutro komisyjnie zostanie obejrzane jeszcze raz. A które to ucho?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw kwi 28, 2011 23:06 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

queen_ink pisze:
Kocuria pisze:same super wieści! :dance:

Ja nic nie znalazłam, jutro komisyjnie zostanie obejrzane jeszcze raz. A które to ucho?

lewe, to jest ukryte w futerku, wyraźna brodawka. trzeba wymacać.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt kwi 29, 2011 7:24 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

miszelina pisze:Dalszy ciąg wieści dobrych:
Do domu idą Oluś, Mały i - uwaga!!!!! - Maciejek :) Tak, ten prawie niewidomy kociuszek. :D :D
................

Cieszę się, że kotki znalazły domy :)
Cały czas śledziłam postępy Olusia w oswajaniu się z człowiekiem i nie mogłam wyjść z podziwu :wink: Ja go widziałam jako zaszytego w kącie klatki sykuna i prychacza, do którego strach było rękę włożyć :roll: A teraz domek... świetnie :) :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt kwi 29, 2011 8:01 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

mahob pisze:
miszelina pisze:Dalszy ciąg wieści dobrych:
................

Cieszę się, że kotki znalazły domy :)
Cały czas śledziłam postępy Olusia w oswajaniu się z człowiekiem i nie mogłam wyjść z podziwu :wink: Ja go widziałam jako zaszytego w kącie klatki sykuna i prychacza, do którego strach było rękę włożyć :roll: A teraz domek... świetnie :) :ok:

Noo, domek wczoraj Olusia po brzuszku miział :)
Obrazek

miszelina

Post » Pt kwi 29, 2011 12:21 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

To ja kupuje 15 termometrów, przesyłka jest za 15 zł, więc doliczę po złotówce do każdego, żeby było prościej :mrgreen:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

[poprzednia][następna]