Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 28, 2011 19:59 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

pozytywka pisze:jedną sobie jednak zostaw - głupio tak się podcierać cudzą ręką :roll:
trza nam wszystkim na urlop, na trawę, na wydmy, do lasu
oj trza

Coś w tym jest :roll: :wink:
Urlop za 2 miesiące :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw kwi 28, 2011 20:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

szczęściara, a mój dopiero we wrześniu
i jeszcze trzeba będzie w samolot wsiąść :strach:
jak znam siebie, to znajdę pretekst, żeby nie pojechać :?

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw kwi 28, 2011 20:07 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

jestem w stanie zapakować ok. 100 listów w czasie pi razy oko 4 minut. Pod warunkiem że koperty są samoklejne, a listy złożone ;)

a włażące na łeb obowiązki (służbowe ma się rozumieć) tak mi dopiekły, że czekam tylko na złożenie egzaminów (na wyniki już za długo, bo dopiero w końcu sierpnia)... CV i LM mam już napisane...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw kwi 28, 2011 20:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

pozytywka pisze:i jeszcze trzeba będzie w samolot wsiąść :strach:
jak znam siebie, to znajdę pretekst, żeby nie pojechać :?

No weź....samolot fajny jest bo prawie wystarczająco szybki na moją cierpliwość 8) Pomyśl, że najmniej wypadków to lotniczych :D
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw kwi 28, 2011 20:14 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

pakowanie to pikuś
pieczątkowanie i wypełnianie żółtych zwrotek (ZPO) to mordęga
ważenie, pisanie adresów i WPISYWANIE do książki nadawczej - można się zastrzelić
pif :!: paf :!:
co do CV i LM chyba brak mi pary w łapkach :?

shira3 pisze:No weź....samolot fajny jest bo prawie wystarczająco szybki na moją cierpliwość 8) Pomyśl, że najmniej wypadków to lotniczych :D

tak najmniej, ale jak już się zdarzy, to potem na Wawelu przyjdzie spocząć :evil:
mam traumę z młodości i chociaż na rozum wiem, że toto lata, to na gupotę panie - nie poradzisz
chyba się będę musiała znieczulić na czas startu (lądowanie tak na mnie nie działa, potem lot też nie)

pozytywka

Post » Czw kwi 28, 2011 20:17 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

A pacz....ja start lubię najbardziej - przyjemny jest :D Lądowanie kiepsko bo mnie uszy bolą :evil: Trochę pomagają landrynki :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw kwi 28, 2011 20:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

landrynki? 8O na znieczulenie? 8O
no chyba, że się na nich zacier zrobi :mrgreen:
proszki se każę przepisać i zażyję tyle, żeby tylko po schodkach wejść, potem niech się dzieje co chce

pozytywka

Post » Czw kwi 28, 2011 20:22 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

pozytywka pisze:pakowanie to pikuś
pieczątkowanie i wypełnianie żółtych zwrotek (ZPO) to mordęga
ważenie, pisanie adresów i WPISYWANIE do książki nadawczej - można się zastrzelić
pif :!: paf :!:
co do CV i LM chyba brak mi pary w łapkach :?

oj tam, da się zrobić. Co prawda u mnie pieczątkowaniem i wypisywaniem "żółtych karteczek" zajmuje się tym koleżanka, ale jak bym miała osobiście tyle ZPO wypełniać, to bym sobie chyba raczej sformatowała to w kąputrze i na drukareczkę... wpisywanie do KN też odwala kumpela, ale za to teoretycznie powinno być to wszystko jeszcze dodatkowo wmalowane do KK, ble....

nie jedz proszków, zjedz landrynkę, serio serio, shira dobrze prawi. Ciućkanie, memłanie, ziewanie i inne odgłosy paszczą wyrównują skoki ciśnienia przy starcie czy lądowaniu :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw kwi 28, 2011 20:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

nie mam nic w uszach przy starcie, tylko w głowie :roll:
świra, boja i sruja (że tak sobie pozwolę użyć twojego określenia :D )
fobia, panie, fobia
właściwie od pisania o tym lataniu, to już mi się tej Kopenhagi odechciało :|

pozytywka

Post » Czw kwi 28, 2011 20:28 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

pozytywka pisze:landrynki? 8O na znieczulenie? 8O
no chyba, że się na nich zacier zrobi :mrgreen:

Landrynki na bolące i zatykające się przy zniżaniu samolotu uszy :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw kwi 28, 2011 20:47 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

no mówię, że nic mnie nie boli, poza własną gupotą, że się latać boję
jak już lecę, to spoko, ale przed i w trakcie startu, to prawie umieram
juz wiem! Bo krzyczeć nie mogę tak jak Loki w trakcie przyspieszania; może gdybym się na bagaż nadała, to bym mogła w luku bagażowym drzeć mordę ze strachu ile wlezie i łatwiej bymi to było znieść?
Kurczę, w końcu pojadę pociągiem do Świnnego ujścia i poppłynę promem :-(

pozytywka

Post » Czw kwi 28, 2011 20:52 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

Też jakieś wyjście :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw kwi 28, 2011 20:53 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

to z lukiem bagażowym? :mrgreen:

pozytywka

Post » Czw kwi 28, 2011 20:54 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

Też :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw kwi 28, 2011 21:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

Ja się boję latać panicznie...
Dla mnie - to wielkie żelazne ciężkie "coś" nazywane samolotem - latać nie powinno...
Jak pierwszy raz leciałam ze Sztokholmu do W-wy - to poprosiłam babkę, żeby się ze mną zamieniła miejscami, bo musiałam usiąść przy oknie, żeby widzieć, czy nie spadamy...
Jakiś masohizm czy co... :roll:
Potem leciałam jeszcze 3 razy i było już lepiej, ale boją się nadal.

Kotulce cudne :1luvu:
Przycupnę tu sobie cichutko :wink:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

[poprzednia][następna]