PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 28, 2011 8:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Buty sliczne ale za dlugie jak na mnie - wysokosc obcasika ok, nawet mi sie bardzo bardzo podobaly :) Ale ze za duze no i ze vil szybsza byla to i tak nieaktualne juz ;)

Ja natomiast od wczoraj przegadam czeluscie szafy mojej i wyciagam coraz to ciekawsze szpeja i gadzety. I chyba zaloze w koncu watek na Pchlim Targu bo szkoda mi tego wyrzucac a koszta przeprowadzki z miasta do miasta sa spore, zwlaszcza jesli chodzi o przewoz zoo i dobytku..

nas ladne slonce rano swiecilo, padalo przez kilka dni i zielonosc wybuchla tak oblednie ze na Plantach sie zawieszam na chwile - zupelnie jakbym byla w innym matrixie :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw kwi 28, 2011 11:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw kwi 28, 2011 12:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

shira3 pisze:
psiama pisze: Po deszczach tak roślinnośc wybujała aż miło oczy napaść :D

Jakich deszczach? 8O 8O 8O Jeszcze ciut a susza będzie :roll:

Jaka susza ??? 8O Pół wielkanocy Śląsk deszczem i jajami płynęło. A teraz jest zieloooono :D

mmk, fajne butki ! Szkoda, że tak to załatwiłyście. Można było z tego wyciągnąć więcej kasy licytacją i nadwyżkę na przykład przeznaczyć na paktową skarpetę na ten przykład 8). Ja sobie dziś idę kupić upatrzone buciorki :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw kwi 28, 2011 16:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

U nas jest bardzo sucho. Mamy w okolicy pana, który przepowiada pogodę z zachowania zwierząt i roślin - pan zapowiada bardzo suchą wiosnę i jeszcze bardziej suche lato... :roll:

psiama pisze:mmk, fajne butki ! Szkoda, że tak to załatwiłyście. Można było z tego wyciągnąć więcej kasy licytacją i nadwyżkę na przykład przeznaczyć na paktową skarpetę na ten przykład . Ja sobie dziś idę kupić upatrzone buciorki

Można było, ale nie pomyślałam o tym, a teraz jest już za późno. Cieszę się, że wyjechały i mam nadzieję, że będą odpowiadały Siostrze Prezes 8)

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw kwi 28, 2011 16:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

mmk pisze:
psiama pisze:mmk, fajne butki ! Szkoda, że tak to załatwiłyście. Można było z tego wyciągnąć więcej kasy licytacją i nadwyżkę na przykład przeznaczyć na paktową skarpetę na ten przykład . Ja sobie dziś idę kupić upatrzone buciorki

Można było, ale nie pomyślałam o tym, a teraz jest już za późno. Cieszę się, że wyjechały i mam nadzieję, że będą odpowiadały Siostrze Prezes 8)
Chyba, że siostrze prezes też nie podpasują to sama wystawi :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw kwi 28, 2011 17:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

chyba nie zdradze tajemnicy jak powiem, ze cena za butki byla 40 zl? naprawde myslicie ze na baxarku poszlyby drozej? no i skad ta pewnosc ze mmk ma buty na bazarek oddac?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw kwi 28, 2011 17:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Siostry, pomóżmy forumowej koleżance wygrać konkurs:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=126970 .
Można głosować codziennie tylko trza mieć Facebooka. Plisssss. Oglądając filmik mega się wzruszyłam więc teraz mówię wszystkim żeby głosowali :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw kwi 28, 2011 18:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Moje kochane bździągwy! Bardzo proszę o kciuki jutro -jadę do Poznania na rozmowę w sprawie pracy - jest niewielka szansa, że może mi się troszkę poprawią warunki bytowe i ogólne samopoczucie. Czarujcie pliiiisssss....

Właśnie wróciłam z pracy i zapodałam na kolację medaliony z kurczaka z frytkami i sosem meksykańskim - dziecię wciąga aż furczy ( bez sosu oczywiście) Koty pożarły surowego przed usmażeniem 8) - głównie Frędzel, bo Pompon takiej nieprzetworzonej żywności nie jada, a Cizia dostała tylko trochę, bo musi dbać o linię :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw kwi 28, 2011 18:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pomponmamuniu będziesz w Poznaniu 8O 8O a mnie tam nie ma :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Noż żeby to $%#$@#%$%,a chociaż dłoń Twą bym uścisnęła :cry: :cry: :cry: :cry:
zła jestem na siebie buuuuuuuu,Pomponmama będzie w Poznaniu a mnie tam nie będzie buuuuuuuuuuuuu........
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw kwi 28, 2011 18:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Kotko Dorotko ja tam będę tylko chwilkę :mrgreen: Pojadę około 5 - 6 godzin w jedną stronę, potem godzinne spotkanie, a potem znowu 5 - 6 godzin powrót :roll: Myślę, że będę mało towarzyska :? Ale jest mnie niezmiernie miło, że chciała byś się z moją skromną osobą przywitać :1luvu: Myślę, że nic straconego - jeśli dostanę tę pracę, to będę tam bywać pewnie raz w miesiącu, bo tam centrala firmy 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw kwi 28, 2011 18:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

No wybacam,wybacam i tsymam kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i narazie nic więcej pisać nie będeę coby nie zapaszać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw kwi 28, 2011 19:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Będę o tobie myślała PompOlu jutro w mojej ponurej tyrce....

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw kwi 28, 2011 19:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pomponmamo, kciuki sa i jutro tez beda. :ok:
Niech ten maj bedzie czasem dobrych zmian!

Ja probuje sie pakowac. Koszmar. Dopiero mam 10 pudel a to zaczatek zaczatku chaosu zktorego potem bedzie wielkie bum i pojawi sie cos na ksztalt zalazka wszechswiata...

nic to, ide zjem frytki ze smietana i ziolami wzglednie tunczykiem, a potem walne sie do lozka bo koncze czytac "Lenina" Ossendowskiego, musze sie pospieszyc bo jak ojciec przyjedzie to mi zabierze a jeszcze TZ w kolejce...

jutro ostatni dzien na sprzataniu, uff...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw kwi 28, 2011 19:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pomponki kochane i ja kciuki trzymam wieeeelkie........... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw kwi 28, 2011 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pomponmamo, ja tam kciuki trzymam :ok: :ok: :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]