Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 5:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Paradoksalnie, Kropcia była bardzo ożywiona po wycieczce do veta :twisted: . Pojadła wieczorem i trochę jedzenia ubyło w nocy, sądząc po tym, jak Łatka mi się wyrywała, to trochę i ona połknęła. W nocy były draki, ale mniej i ciszej. Dzisiaj stadko zostaje samo, razem, na prawie cały dzień. Trudno, muszą sobie radzić. W kuchni jest zabezpieczone okno, także na dzień musi być dostępne dla wszystkich. Mam nadzieję, że Łatka pomału przekona się do reszty stada.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro kwi 27, 2011 8:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

E tam. jaka wizyta u u weta. To chwile spędzone z wujkiem salvadorecotolubipsiunie tak wpłynęła na ich psyche. Przecież wiesz, ,że wujek salvadore ma ręce które leczą nogi które depczą i głos który zawsze wychodzi z paszczy. I w ogóle kotecki wyczuły dobrą energię wujka i stwierdziły: "a niechaj!!! pożyjemy, pożremy, powydalamy. Ostatecznie damy się poprzytulać".

Ave wujek . szacun dla wujka!! Wujek jest wielki!!!!
kotecki troche też.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Śro kwi 27, 2011 13:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

- Czy Jarosław wybaczyłby Donaldowi, gdyby ten wskrzesił Lecha?
- Jarosław tak, naród nie

salvadoredali67

Post » Śro kwi 27, 2011 13:59 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Nie pisz głośno takich rzeczy, jeszcze się sprawdzi ... ja już się boje otworzyć lodówkę a w tym tygodniu mają jeszcze kogoś beatyfikować :strach:

alix76

Post » Czw kwi 28, 2011 5:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Noc była w miarę spokojna :wink: , standardowa jedna draka, żeby wpuścić Kropkę do kuchni i, o dziwo, zero drak o wypuszczenie jej z powrotem :twisted: . Łatka dostała tylko wodę wieczorem, więc w nocy zniknęły dwie miski mokrego (no, to pewnie głównie Kropcia :twisted: ) i trochę suchego. Rano przy mnie skubnęła kilka chrupek i polizała mokre. Wodę dostaje do pyszcza, bo się boję, ze za mało pije :oops: . Ale zaczęła jeść :dance:
Wieczorem chyba prócz wody będzie parafina, bo chciałbym zobaczyć to jedzenie z drugiej strony :twisted:

alix76

Post » Czw kwi 28, 2011 8:03 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Alix Ty masz te dwie nowe kotki a ja ogródkowego kocurka z tej samej listy Jopop. Moj wyje w klatce na balkonie ale nie moge go wypuscic żeby nie zwiał. :ok: za Twoje kociaste

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Czw kwi 28, 2011 8:10 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Czytam o Twoim balkonowcu i cieszę się, że nie ma grzyba :wink: - :ok: za nasze wszystkie zestresowane biedaki.
Ja dziewczynki zamykam w kuchni na noc, szczególnie Łatkę, żeby w spokoju pojadła i poszła na kuwetę a na dzień zostawiam otwartą kuchnię z otwartym oknem - niech się wietrzą i integrują :twisted:

alix76

Post » Czw kwi 28, 2011 8:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

alix76 pisze:Noc była w miarę spokojna :wink: , standardowa jedna draka, żeby wpuścić Kropkę do kuchni i, o dziwo, zero drak o wypuszczenie jej z powrotem :twisted: . Łatka dostała tylko wodę wieczorem, więc w nocy zniknęły dwie miski mokrego (no, to pewnie głównie Kropcia :twisted: ) i trochę suchego. Rano przy mnie skubnęła kilka chrupek i polizała mokre. Wodę dostaje do pyszcza, bo się boję, ze za mało pije :oops: . Ale zaczęła jeść :dance:
Wieczorem chyba prócz wody będzie parafina, bo chciałbym zobaczyć to jedzenie z drugiej strony :twisted:

Jak Cie kręcą takie widoki to może Ci jednorazowe wieczorne ze Shrekusia podwieżć? Ciepłe, z samego środka. .... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

bez parafinki.....

salvadoredali67

Post » Czw kwi 28, 2011 9:22 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Fajnie, że dziewczyny się rozkręcają :ok:
Z moich obserwacji wynika, że wizyta u weta prawie zawsze dobrze robi "nowym" kotom :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 28, 2011 9:43 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Nie tylko im....

salvadoredali67

Post » Czw kwi 28, 2011 9:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Tobie też??? Jakieś perwersje się Ciebie trzymają :twisted:
Za urobek Shrekusia dziękuję, poprzestanę na kocich :lol:

alix76

Post » Czw kwi 28, 2011 13:09 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Do pubu wchodzi anemiczny, nieśmiały i na dodatek niziutki facecik. Rozgląda się niepewnym wzrokiem po obecnych, przełyka kilkakrotnie nerwowo, wreszcie podnosi nieco głos i grzecznie pyta:
- Przepraszam panów, czyj to doberman jest uwiązany przed pubem?
W odpowiedzi odwraca się znad baru zarośnięty osiłek, z wytatuowanymi ramionami, w skórzanej katanie nabijanej ćwiekami.
- To mój pies, o co chodzi?
Widząc osiłka, facecik zmalał w oczach i długo nie mógł wykrztusić słowa, nogi ugięły się pod nim, wreszcie wyrzucił z siebie:
- Zdaje się, że mój ratlerek właśnie zabił pana pieska...
Kafar znad baru wybałuszył oczy z niedowierzaniem
- Facet, co ty mi chcesz powiedzieć, że twój ratlerek załatwił mojego dobermana? A co on mógł mu takiego zrobić?
- Stanął mu w gardle!

salvadoredali67

Post » Czw kwi 28, 2011 13:31 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Teraz już wiem, czemu tak się boisz spotkania Shreka z Gołąbką :twisted:

alix76

Post » Czw kwi 28, 2011 14:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Dlaczego aż tylu moderatorów jest potrzebnych nawet na małych forach?
Bo moderator rozumie tylko 10% tekstu który czyta.

salvadoredali67

Post » Czw kwi 28, 2011 15:07 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Stąpasz po cienkim lodzie Salvadore :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]