Nie wiem czy sie ruszaja staram sie nie stresowac Pinky i nie macac jej brzuszka jedyne co sprawdzam to czy cos nie wycieka z niej i wage
Nie nastawiam sie USG nie bede robic, chyba ze ze wzgledow zdrowotnych. Na razie na szczescie nie ma takiej potrzeby. Wet jak ja ogladal, twierdzil, ze bedzie 5-tka
ale za to jakie cudowne wiadomości!
oczywiście przede wszystkim dużo zdrowia dla pięknej Pinky, zdjęcia są słodkie!
I trzymam kciuki, bo wiem, że mimo całej radości troszkę się pewno martwisz.
Pod koniec ciazy, w ostatnich 1-2 tygodniach, u mojej Hecy bez dotykania i macania bylo widac, ze kociaki sie ruszaja Ona lezala spokojnie a ruszal sie jej brzuszek i falowalo futerko
W zwiazku z tym, ze moj udzial w forum osiagnal poziom solanki do ktorej soli juz sie nie da wsypac i na jakis czas odpuszczam sobie - wszystkich zainteresowanych dalszym losem moich kotek zapraszam do konwersacji na maila. kinusp@poczta.fm Pozdrawiam i zycze powodzenia i dziekuje osobom, ktore mi kiedys pomogly i nadal pomagaja. Jestem Wam bardzo wdzieczna.
Kinus gratulacje! Nie zagladam tu za czesto ostatnimi czasy ze wzgledu na przeworty zyciowo-przeprowadzkowe ale swiadomosc ze bedziesz koci-babcia Fantastyczna wiadomosc Gratuluje i czekam na zdjecia jak pewnie cala reszta