My nawet mamy miejsce w meblach do zabudowy na zmywarkę, ale w tym momencie stoi tam koci kibel dżambodżet
Moderator: Estraven
i pomyślałam, że ktoś naprawdę dba o kotki Conchita pisze:Ha!!! A my w meblach do zabudowy mamy SPECJALNĄ wnękę na kocie michy
Conchita pisze:Mina pana projektanta od kuchni była przez chwilę dziwna, ale przełknął nasze zapotrzebowanie![]()
shalom pisze:Ja już od podstawówki powtarzam wszystkim, że w prezencie ślubnym przede wszystkim zmywarka, marzy mi się od zawsze!
Pasibrzucha pisze:shalom pisze:Ja już od podstawówki powtarzam wszystkim, że w prezencie ślubnym przede wszystkim zmywarka, marzy mi się od zawsze!
Shalom, nie wierzęMyślałam, że tylko ja jestem od oseska tak obrzydliwie praktyczna, bo to samo powtarzałam rodzicom (i niestety z bólem stwierdzam, że się nie wywiązali
)
Pasibrzucha pisze:Pff, zupełnie nie docenia się tu, jak widzę, mojej altruistycznej, bezinteresownej troski o dobro współmałżonka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości